Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért élnek abban a tévhitben hogy menstruáció alatt, lehet popsi szexelni?
#1!
Nem ismerlek valahonnan?? :D
Mert " állatias ösztönnel bírnak ,, ! Viszont, ha nem értik meg, hogy neked az nem esik jól, akkor baj van !
Én ezzel úgy vagyok, hogy mensi' alatt van amikor " meg veszek a szexért ", van olyan pasi aki szereti, van aki nem! Ha olyannal lennék együtt akit taszít, nem erőltetném rá !! De az is tény, hogy van, amikor az embernek levegőt venni sincsen kedve / ereje!
Beszélj vele erről! Ha nem érti meg, tényleg keress egy igazi férfit !
gondolhatod kérdező, hogy nem miattam szexelünk többször mensi alatt, hiszen akkor nem úgy jönne ki hogy mindig azon a héten, ha rajtam múlna. illetve mensi fétisem sincs, mielőtt ezt gondolnád :D
egyszerűen ő sokkal kívánatosabb és sokkal inkább kezdeményezőbb, amikor megvan neki, sőt, talán még a szexet is jobban átéli.
Oke kerdezo neked nem jo.
Nekem jo punciba is es popsiba is. Kepzeld volt majdnem 2 eves kapcsolatom. A ferfi sose tudta ha megvan! Soft tampont hasznaltam. Se szaga nem volt. Semmi ver nem volt. Ugyanugy szexeltunk.
A kerdesre visszateeve sok no miert hiszi azt hogy minden no egyforma es ami nekik jo az mas nonek is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!