Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel tudom jelenteni? Tudom valamit ellene csinálni?
Figyelt kérdés
Anyámnal állandóan lebukok maszturbalas közben. Szándékosan mindig rám ront, miközben pontosan tudja mit csinálok. Mindenhez van kulcsa, és mindent lat. És út néz rám mintha valami bűnt követnek el. Lányokat nem is merek felvinni mar, mert mindig ránk nyit. Mar teljes lelki roncs vagyok ez miatt, annyi szégyenteljes pillanatok volt mar.2016. szept. 10. 19:30
1/10 anonim válasza:
emiatt feljelenteni nem tudnád, másrészt jót derülnének a kapitányságon :D:D egyet tudok javasolni, verd ki előtte, lehet segiteni akar.. vagy átszaladok megdugom, lehet az a baja.. esetleg beszélhetnétek is, bár ez lehet újdonság
2/10 anonim válasza:
Simán a nyakába sóznak 2-3 év börtönt!
3/10 anonim válasza:
Mi lenne ha akkor recsi partiznál amikor már alszik.. Este.. Vagy alvajáró? 22 L
4/10 anonim válasza:
Mindenhez van kulcsa? Akkor ő a kulcsember. Viccet félre téve elég beteg dolog amit csinál! Én rákérdeznék hogy miért csinálja? És ha tényleg olyanokat mondana hogy a szex az bűn akkor megkérdezném tőle hogy akkor én hogy jöttem világra? vagy talán te vagy a szűzmária? :D
5/10 anonim válasza:
Ez most komoly? Szerintem csináld és amikor rád nyit ne hagyd abba. :D
6/10 anonim válasza:
Verd a farkad még le nem rohad! Bocs! De hülyeség amit irtál!
8/10 anonim válasza:
:DDDD Én leszarnám már. Ha anyám ilyen beteg lenne, kiverném előtte. Nem mindegy már?
9/10 anonim válasza:
Csináltass kulcsot magadnak
Es hagyd benne a zárban
V zárcsere.
10/10 anonim válasza:
Nekem két kérdésem van.
1. Apád veletek él még?
2. Van testvéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!