Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan élhet meg hazánkban egy olyan fiatal férfi, aki férfiprostiként próbálja megkeresni a napi betevőjét? (bővebben lent)
Nemrég chateltem egy lánnyal, akitől egy fiú ismerőse kérdezett rá, hogy szerinte neki mennyire volna jövedelmező ez a munka.
Ez volt köztük a párbeszéd:
Lány: Palikat is vállalsz?
Fiú: Á dehogy, csak csajokat!
Lány: Milyen korhatáron belül?
Fiú: 18 éven felülieket.
Lány: Akkor felső nincs? Mehet a 70 éves nagyim is?
Fiú: Persze!
Lány: Jó, de ha nem fog rá felállni a farkad, akkor vissza fogja kérni a pénzt!
Fiú: De fel fog állni! Majd úgyis szopik.
Lány: Na és ha nem akar szopni?
Fiú: Hát jó, akkor majd becsukom a szemem.
Lány: De a nagyi elégedetlenkedni fog, meg vele is kell ám foglalkozni, nem lehet csak csukott szemmel ott feküdni! Aztán a pókhálós bozótjába lesz gusztusod belenyalni?
Ekkor szakadt el a cérna a fiúnál és felhagyott az ötlettel. :DDD
Aztán ezt írta még nekem ez a lány:
"Hát de mégis mi a fenét várt? Még a legocsmányabb nő is talál olyan férfit egy szórakozóhelyen, aki ingyen szexel vele, majd hülye lesz fizetni érte! 8 feles után már mindenki szép!"
Nektek mi erről a véleményetek?
Egyébként én nagyokat nevettem a lány szókimondó stílusán. :DDD Jól megmondta neki.
Nezd meg a Satisfaction cimu sorozatot.
Magyarul Hutlen vagyak neven fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!