Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy lefeküdté...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy lefeküdtél az osztálytársaddal?

Figyelt kérdés
2016. szept. 9. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

gimiben, 11.-be osztálykiránduláson petting volt egy csajjal, ahol kiderült, hogy szűz.. megkérdeztem, hogy biztos velem akarja-e elveszíteni? mert én kapcsolatot nem akarok, szóval ne számítson tőlem többre egy görbe éjszakánál.. így nem lett több belőle, nem bántam meg, hogy őszinte voltam vele, mert azóta is beszélünk és jóban vagyunk, most volt a 10 éves osztálytalálkozónk és egy horgászparadicsomba mentünk el az osztály krémjével, ahol lefeküdtünk :DD

hát ez az én sztorim 25f

2016. szept. 9. 20:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, és eléggé kínos a találkozás azóta.
2016. szept. 9. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:

igen többször is :D

22/L

2016. szept. 9. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Általános iskolai volt osztálytársam a párom és a kislányunk édesapja! A nagy szerelem! :)
2016. szept. 9. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyik osztálykiráduláson történt, hogy rányitottam az egyik lányra, akivel egyébként elég jóban voltam, amikor épp jött ki a zuhanyzóból. Részegek voltunk mindketten, előtte együtt ittunk a többiekkel, úgyhogy talán az ital beszélt belőle, de azt mondta nyugodtan kiverhetem rá, miután észrevette, hogy meredezik a farkam a törülköző alatt. Nyilván kapva kaptam az alkalmon, úgyhogy levetkőztem és verni kezdtem. Ő hozzám se ért egy pillanatra se, az ablakpárkányon ült végig, és szárítkozott, csak néha nézett rám. Csak egyszer szólalt meg, hogy siessek már, mert menne aludni. Elélveztem gyorsan igazából, 2-3 perc múlva, ráadásul nagyobbat mint vártam, véletlen egy kicsit Dominikára lőttem (így hívták a lányt). Azt hiszem a hasa meg a lába lett olyan, de nagyon mérges lett, hogy mehet megint fürdeni, sose fogom elfelejteni :D
2016. szept. 11. 15:10
 16/17 anonim ***** válasza:

15#

Nem nagykőrösiek vagytok véletlenül? :D

2016. szept. 11. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:

11#

Mármint azzal a csajjal feküdtél le akivel gimiben csak pettingeltél?

2016. szept. 11. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!