Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy színesbőrű srác Magyarországon könnyebben találhat lányt szexre mint egy magyar srác?
Tévedés.Én félig afrikai lány vagyok,és nem vonzanak a fehér fiúk.Az az apai ágról rokon lányoknak sem tetszenek a fehér fiúk.Ellenben mindhárom fiútestvéremnek csak magyar barátnői voltak eddig.Szerintem biológiai-evolúciós okai lehetnek,hogy nők többsége (persze nem mindenki) férfiasabbnak látja a színesbőrű férfiakat.
19/L
Szerintem ez hülyeség... egyik barátnőm sem, s én sem látom vonzóbbnak őket, férfiasabbanak meg végképp nem.
A többség aki kipróbálná az egzotikum, meg a mendemondák miatt tenné.
Egy kis részük látja csak őket férfiasabbnak.
4:
Az emberek az egzotikumra hajtanak. Ha fehér bőrű lány lennél 3 fehérbőrű fiútesóval Afrikában, akkor ugyanaz lenne, mint amit most mondasz.
Te és a fiútestvéreid vagytok itt az egzotikum. Ők könnyen találnak a farkukra lányt maguknak, te pedig mindenhol csak fehér fiúkat látsz, ezért nem is érdeklődsz irántuk annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!