Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedhetek 30 - 35 éves nőkkel? Tippek? Ötletek? 24/F
szórakozóhelyeken elég sok van.
a férjük elhanyagolja unja,vagy külföldezik,simán felcsíphetőek.
Nem nem anyakomplexus. Egyszer élek és kiszeretném próbálni. 18 évesen volt egy 28 éves alkalmi barátnőm. és egy örök emlék maradt. Szerintem mindig van mit tanulnia az embernek :)
A morrisons 2-ről hallottam, hogy ilyen hely lehet.
Mivel ebben a korosztályban vagyok és van jónéhány szingli ismerősöm ezért:
- Tinder (legutolsó 2 esküvő így lett, az egyik egy -5 évvel fiatalabb pasival!!!)
- kicsit normálisabb bulihelyek, de ki kell fogni, mert ilyenkor már örül az ember ha havi egyszer megy bulizni, és figyeld a nagyobb csoportokat
- nagyobb rendezvények, táncházak, kiállítások, koncertek, bálok. Már van pénz és szívesen megyünk ilyen kulturális dolgokra
De talán a Tinder a legtutibb főleg ha kalandot vagy randit keresel.
Minden más kimozdulás nagyon lecsökken már, Tinder az viszonylag menő ebben a korosztályban és elmesélések szerint a csajok azért heti 2-3 randira elmennek (egyik ismerős rekordja heti 12 volt, mind Tinderes) De ez jellemző azokra akik éppen munkanélküliek és sok idejük van :)
(u.i.: pasi vagyok, nem kell privát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!