Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Perverz vagy beteg dolog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz vagy beteg dolog a félénk pasikra izgulni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Mindjárt özönlenek a félénk pasik :D

Amúgy szerintem sem tartozik egy kategóriába sem :)

2016. szept. 7. 17:25
 12/23 A kérdező kommentje:

9-es, az tetszik bennük, hogy olyan kis bátortalanok és feltüzel, ahogy rácsodálkoznának a dolgokra, akár szűz, akár nem.

Számomra mindkettő izgató.

Ha szűz akkor azért, mert sok újat lehet mutatni neki, ha nem akkor meg azért, mert ki lehet belőle hozni amit nem mer megmutatni.

Aztán persze jól meg khmmm magam vele, de ha irányítani kell az sem baj. :)

Örülök, hogy nem vagyok egyedül és másoknak is bejönnek a félénk fiúk. :)

2016. szept. 7. 17:28
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Pont az ellentéted vagyok. Szeretem ha egy ferfi hatarozott magabiztos es tudja mit hogy kell csinalni. Ne rajtam gyakoroljanak mar. A hatarozottlansag es a felenkseg a 2 legvisszataszitobb jelzo szamomra.

23N

2016. szept. 7. 17:32
 14/23 A kérdező kommentje:

A félénkség nem jelenti azt feltétlenül, hogy határozatlan valaki.

Ha eljut odáig, lehet jobban tudja mit kell csinálni mint egy nagyszájú rosszfiú, csak ki kell hozni belőle. :)

2016. szept. 7. 17:35
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem mondtam hogy a 2 tulajdonsag egyutt jar, eleg ha az egyik megvan. A felenk szotol is kiraz a hideg. Gondolom a szexben is tutyi mutyi, 'ezt lehet?, stb.' Nem mer kezdemenyezni, nem dominans.

A perverzio pedig a pisi kaki szex. Az perverz. Az hogy egy bizonyos tulajdonsagu ferfiak jonnek be az nem perverzio. Nem is ertem hogy merult fel benned.

2016. szept. 7. 17:47
 16/23 A kérdező kommentje:

Szinte minden nőnek, mint neked is, a félénk pasik ellentéte jön be.

Nekem szerencsére nem, én tudnék velük mit kezdeni, akkor is ha határozatlan.

Kicsit azt érzem, hogy fölényeskedsz, amiért nekem más típusú pasik jönnek be.

De miért is kéne, hogy egyforma legyen az emberek ízlése?:)

2016. szept. 7. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Van pár olyan ismerősöm akit bemutatnék neked.

Amikor csak mi akik már ismerjük egymást vagyunk jelen akkor normális rendes értelmes, de ha ott van egy idegen lány akkor meg sem szólal csak nagy szemekkel félve oda-oda néz a lányra.

Ha meg tetszik neki a lány akkor még kétbalkezes is lesz meg kicsit dadogni kezd ha előtte kell beszélnie...

2016. szept. 7. 18:00
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem hirdetést adtam fel, szóval nem kell bemutatnod nekik.

Majd én eldöntöm, hogy kivel akarok ismerkedni. :)

Elhiszem, hogy téged vagy a többi csajt zavarja, ha nem tud az ilyen fiú megszólalni, engem egyáltalán nem. Szóra lehet bírni az összeset, csak tudni kell velük felvenni a kontaktot.

2016. szept. 7. 18:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Semmi folenyesseg nincs benne, nem ismered a percerzio fogalmat. Oltan mintha megkerdeztem volna hogy perverz-e ha a barna haju ferfiak jonnek be vagy a nyitottak vagy akik szeretnek utazni. Semmi koze a perverziohoz.
2016. szept. 7. 18:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Hogy engem nem tud megtalálni egy ilyen lány... :(
2016. szept. 7. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!