Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket is ugyanúgy izgatja, ha hallanak másokat szexelni, mint a fiúkat?
Engem iszonyatosan felizgat. Egy masodperf alatt annyira nedves leszek hogy hihetetlen. A hangok, nyogesek, ahogy a fenekhez csapodnak a golyok... Nekem vegem van tole. :) volt mar igyhogy kirnadulni voltunk es egy part meghallottunk szexelni ( kicsit hangosak voltak, es a srac durvabban elvezhette...) szoval parom kerdezte h hallom e oket, mire csak nunimhoz tettem az agyban a kezet, azon nyomban erezte mennyire beindultam.. Falhoz tamasztott es nagyon megdugott... :)
24N
nem mindegy, hogy ki és hogyan csinálja
Mi már párommal láttunk néhány szexet és néhány nagyon izgató volt, főleg ha kicsit meglesős élmény, ha valaki idegen vagy ha nem tudják, hogy lessük őket. (vagy ha úgy csinálják, hogy láthassa bárki)
Persze ha haverod vagy barátnődet kell megfigyelni az ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!