Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok prostihoz miért csak 25 vagy 30 éves kor felett lehet menni?
azért mert a sok huszonéves taknyos még képes lenne beleszeretni a lányba mert elhiszi hogy a nő élvezi amit a pasi csinál vele...
25-30 feletti pasiknál meg azért logikusan lehet következtetni hogy van annyi eszük hogy ök is csak üzleti céllal látogatnak meg egy hölgyet... gondolom én... a k**váknak se kell a sok kis p*cs
Az a nagy baj,hogy belefogalmaztad a mondandódba,avagy a kérdésedbe a "DIKK" szócskát...
Mondd magad 25-nek...vagy 30-nak..
Én 20 évesen egy nagyon szép 42 éves nővel akartam elveszíteni a szüzességem. De ki volt írva nála hogy min 25 év
Úgyhogy elmentem egy másik, 44 éves szép nőhöz akinél nem volt korhatár megadva. Nem kevés pénzt hagytam ott, főleg az extrák után amikért fizettem.
Sajnálom hogy nem egyéni mérlegelés alapján döntenek az ilyen korhatározós nők
24/F
ilyen hülyeséget sem hallottam még.
felhívod,egyeztetsz,aztán megjelensz.
ha szóvá teszi személyesen hogy fiatal vagy,akkor annyit mondasz-nyugi nem vagyok dilis,meg lóvém is van és te meg gyönyörű vagy-nagy mosoly hozzá és kész ennyi bent is vagy a pecójában.
emailt küldeni meg egetverő baromság.
komolyan nem értem honnan jött ez.
nem hallottam még olyat,hogy valaha is vissza írtak volna valakinek.
felhívod és kész,nem írogatsz a nőnek,mint egy bu-zi.
Én kb 100 prostival voltam eddig.... Elfogytak a környéken a r.ibancok és a könnyű vérű nők 27 éves vagyok és mai napig nem birnék párkapcsolatot de még szexkapcsolatot se. Szex és más semmi!!!!
Elmondjam miért nem akar egy 30 feletti prosti 25 alattival szexelni? Mert gyerek, semmit nem tud, és tényleg nem éreze semmit. azért mert prosti élvezi a szexet... általában párral szoktam beszélgetni és öszintén elmondja ő szeret szexelni van olyan mikor 3x is elélvez. Sőt voltam olyan prostinál is akinek 1 órát fizettem másfél lett mert nem akart leszálni a farkamról annyira élvezte a szexet..
egy 18 éves mit akar? Anált, meg kapkod turbó tempó azt hiszi az a jó.... egy nő sokszor jobban szereti a lassú erőteljes mozgást mint a gyors vad valamit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!