Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy ha nincs sokáig szex idővel a nőnek nőgyógyászati problémái lesznek?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy legalább hetente a nőknek szeretkezni kell, hogy ne legyen semmi egészségügyi problémája.2016. szept. 4. 21:05
1/10 anonim válasza:
gondolom valami fiú és fel is ajánlotta hogy kizárolag egészségügyi okok miatt segít neked és minden héten lefekszik veled :)
2/10 anonim válasza:
Ez hülyeség.. Akkor hány lánynak / nőnek lehet egészségügyi problémája amíg el nem veszti a szüzességét? Amúgy meg 3 évig nem szexeltem és nem lett semmi bajom se ;)
3/10 anonim válasza:
xDDDDDDDDD ne ezzel akarj majd csajozni xD
4/10 anonim válasza:
Nőknek nem hiszem hogy bármi baja lehet, viszont férfiaknál tényleg gondokat tud okozni.
5/10 anonim válasza:
Inkább idegi problémák lehetnek 41F
6/10 anonim válasza:
Ha egészségügyi problémát nemis okoz,de én már a falat kaparom,vagy 3 hete nem szexeltem :D
20L
7/10 anonim válasza:
Utolsónak üzenem,
készen áll a lövegem!
Tekerjünk pár kört gyorsan,
s hogy az ingert felfokozzam:
Gyere baby ülj bele,
a heréim mind tele.
Rád lövöm az összes nedvet,
feldobódik majd a kedved!
28/F
8/10 Deflohelp válasza:
Ha férfi volt az illető, erre szokás azt mondani, hogy: ügyes.
A kijelentés fordítottja inkább igaz: ha a nőnek a nőgyógyászati problémáját megoldják, akkor nincs sokáig szex (ki kell várni a gyógyulást).
9/10 Sunshinedoll válasza:
lol nem. Nem kell mindent elinni, csak azért mert fiú mondta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!