Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengednéd a barátnődnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednéd a barátnődnek, hogy megnézzen pisilés közben?

Figyelt kérdés

Kértek már ilyet valakitől? Vagy ez nagyon gáz? Gusztustalan?

Én lány vagyok és még nem láttam ilyet élőben, de nagyon felizgat. Egyszer mertem valamitől megkérdezni, de nem engedte. Ez az átlagos reakció, vagy mire számítsak? Meg merjem még kérdezni valaha valakitől? (persze csak olyan emberre gondolok, akivel együtt járok)

Köszi előre is a válaszokat!

L

2016. szept. 4. 14:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
*volna
2016. szept. 4. 15:01
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Nem, tényleg nem társat keresek ehhez a tevékenységhez, hanem érdekelt "az átlag ember" véleménye ebben a dologban :)

Írhattok még válaszokat :)

2016. szept. 4. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát tőlem még nem kért ilyet a párom, de ha kérné miért ne.
2016. szept. 4. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy az se zavar ha utána jól megszívod...
2016. szept. 4. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Meg hát, még meg is foghatná közben a farkamat. :D
2016. szept. 4. 15:49
 16/21 icu75 ***** válasza:
Ne legyen rossz érzésed e-miatt. Én is rendszeresen megnézem a párom pisilés közben,mert tetszik. Ő is furcsállotta a dolgot az elején,de már megszokta. Volt hogy télen megmutatta hogy lehet hóba írni a pisivel,és írhattam is vele. :-)
2016. szept. 4. 17:26
 17/21 anonim ***** válasza:
És lányok cserébe ti is engeditek hogy megnézzünk (párotok megnézzen) titeket pisilés közben? :D
2016. szept. 4. 19:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi barátnőmmel simán látjuk egymást pisilés közben, van mikor még fogja is nekem :)
2016. szept. 4. 22:54
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk gyermekkoromból megszokott dolog valamennyire, hogy bemegyek a mosdóba, ha tesóim vécéznek, vagy apa bejön pisilni, vagy rakni fát a kályhába, ha én éppen mosdok, fürdök stb. Igaz, apát nem nézegetem, meg ő is takarja magát, nem a szemembe csinálja, de ha véletlenül meglátom, nem undorodok. Szerintem természetes dolog. A páromnak furcsa, hogy nálunk ilyen szokás van, náluk egyáltalán nem (mindkettőnknek van fiú és lány tesója is). Így nekem természetes volt, hogy bemegyek a mosdóba ha éppen ő bent van és mosdik/zuhanyzik/wczik. Megszokta, nem kommentál. Néha ő is bejön ha éppen én vagyok bent és dolga van. Persze csak azután kezdtük el miután megvolt az első közös tusolás... Direkt azért, hogy lássam, hogy pisil vagy hogy baszogassam közben, nem megyek be, nem izgat és nem érdekel. De mosunk együtt fogat, vagy a tükör előtt csókolózunk, ölelkezünk, stb. 25L
2016. szept. 5. 09:59
 20/21 anonim ***** válasza:
utolso: beteges...
2016. szept. 15. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!