Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha rosszlányokrol elmegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rosszlányokrol elmegyek egy lányhoz ott kötelezö furodni? Vagy jo ha mondom már otthon furodtem?

Figyelt kérdés
nekem ez nem teljesen vilagos h kotelezö e?

2016. szept. 3. 12:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
dagadt nöt fel tudnek szedni de szted kell az bárkinek is? fel se állna rá plusz behánynék
2016. szept. 3. 13:16
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező miért esik nehezedre a fürdés?Jól érzed magad büdösen?
2016. szept. 3. 13:18
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

figyelj kompromisszumot kell kötni: felszedsz egy dagadt nőt aki örül ha megpiszkálod, ez ingyen van vagy esetleg egy tábla tokaszalonnát kell venned neki cserébe büdösen is megd/ghatod, hisz ő is büdös.

Kifizetsz egy jónak tűnő k/rvát, ő vélhetően nem büdös viszont lehet, hogy egzotikus betegségei vannak és olcsónak sem olcsó. Te döntesz: kék vagy piros kapszula :-D

2016. szept. 3. 13:19
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon röhögök, de lehet inkább sírni kellene ha ez komoly aggodalom a részedről kérdező, hogy egy kis extra víz éri a bőrödet :D
2016. szept. 3. 13:25
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

Előbb inkább nézz magadba, mielőtt mások felett ítélkezel.

A helyzet az, hogy te nem hogy a férfi nem legalja vagy, de igazán férfinek sem lehet téged nevezni. A legtöbb prosti nem csak igényesebb nálad, de még emberileg is több. Azt meg ne hidd, hogy fel tudnál szedni egy "dagadtat", tudod, attól, mert valaki molett, még lehet igényes. Sőt, nálad biztos, hogy igényesebb, mert a legtöbb testes nő nem restell fürödni.

2016. szept. 3. 13:26
 16/28 Dr. Kangörcs ***** válasza:
57%
VKÁ, te vagy az?
2016. szept. 3. 13:27
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Ekkora trollkodás hatalmas tapsot érdemelne.
2016. szept. 3. 14:06
 18/28 anonim ***** válasza:
89%

Kedves privátban zaklató úriemberm ezúton szeretném kifejteni, hogy attól, mert az előbb kifejtettem, a legősibb mesterséget űzők is különb emberek, mint a kérdező, és a hozzá hasonló agyatlan, igénytelen fráterek, attól még nem vagyok prostituált. Sőt, mily meglepő, férfi vagyok.

Jómagam sem pártolom a prostitúciót, de ha választani kell, hogy kit becsülök többre, egy prostit, vagy a kérdezőt, akkor az előbbiek mellett teszem le a voksom.

2016. szept. 3. 14:30
 19/28 anonim ***** válasza:
5-ös válaszon behugyoztam :DD
2016. szept. 3. 14:35
 20/28 anonim ***** válasza:
"A kérdező kommentje:ök maguk is igenytelenek söt ök a nöi nem legnagyobb szégyenei" Szerintem ne menj prostihoz. Old meg a problémádat magad!
2016. szept. 3. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!