Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rosszlányokrol elmegyek egy lányhoz ott kötelezö furodni? Vagy jo ha mondom már otthon furodtem?
figyelj kompromisszumot kell kötni: felszedsz egy dagadt nőt aki örül ha megpiszkálod, ez ingyen van vagy esetleg egy tábla tokaszalonnát kell venned neki cserébe büdösen is megd/ghatod, hisz ő is büdös.
Kifizetsz egy jónak tűnő k/rvát, ő vélhetően nem büdös viszont lehet, hogy egzotikus betegségei vannak és olcsónak sem olcsó. Te döntesz: kék vagy piros kapszula :-D
Előbb inkább nézz magadba, mielőtt mások felett ítélkezel.
A helyzet az, hogy te nem hogy a férfi nem legalja vagy, de igazán férfinek sem lehet téged nevezni. A legtöbb prosti nem csak igényesebb nálad, de még emberileg is több. Azt meg ne hidd, hogy fel tudnál szedni egy "dagadtat", tudod, attól, mert valaki molett, még lehet igényes. Sőt, nálad biztos, hogy igényesebb, mert a legtöbb testes nő nem restell fürödni.
Kedves privátban zaklató úriemberm ezúton szeretném kifejteni, hogy attól, mert az előbb kifejtettem, a legősibb mesterséget űzők is különb emberek, mint a kérdező, és a hozzá hasonló agyatlan, igénytelen fráterek, attól még nem vagyok prostituált. Sőt, mily meglepő, férfi vagyok.
Jómagam sem pártolom a prostitúciót, de ha választani kell, hogy kit becsülök többre, egy prostit, vagy a kérdezőt, akkor az előbbiek mellett teszem le a voksom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!