Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha nekem fontos, hogy a barátnőmnek nagy melle legyen?
Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 21:30
3/22 anonim válasza:
Szerintem nem. Olyat választasz magad mellé aki tetszik, minél több szempontból, nem?
4/22 anonim válasza:
Nem gáz. Csak olyan lányok szerint gáz akiknek szinte semmi melle nincs,ők alig nők...
5/22 anonim válasza:
Miért lenne gáz? A mellméret ruhában is felmérhető, nem kapsz zsákbamacskát.
6/22 anonim válasza:
Nekem aztán nem gáz. De azért érdemes elgondolkozni rajta, hogy ha egy lány tenné fel ezt a kérdést, csak nagy farokkal, akkor arra milyen válaszok érkeznének...
8/22 anonim válasza:
Nem az,én is a nagyfarkú pasikat szeretem,akinek kicsi van,az nem is férfi.
9/22 anonim válasza:
Megjöttek az apró mellű nők,igenis fontos a nagy mell!
10/22 anonim válasza:
#9 oké,nagymellű nő vagy,de ne akard már mindenkire ráerőltetni magad és a nagy melleket :D Sok pasinak a kisebb,feszesebb mellek tetszenek.A legtöbb pasi pedig szerencsére nem ez alapján válogat,hanem az összképet nézi...
Kérdező,nem gáz,olyan lányt választasz,amilyet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!