Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom hülyének fog nézni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hülyének fog nézni ha erre vágyom?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit fura kérdés de szeretném kicsit megujjaztatni magam a lábujjaival. Ti mit szólnátok ehez? Gáznak tartanátok?
2016. szept. 1. 20:28
 1/10 Senki Alfonz ***** válasza:
Nem , ill. egy kicsit, de egyáltalán nem zavarna, a párom kedvéért szivesen benne lennék ha ezzel örömet okoznék neki . :)
2016. szept. 1. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Te is azzal foglalkozol, amivel nem kéne, és pont azt nem csinálod, amit kéne. Tuti, mi? Értem én ezalatt, hogy nem velünk kellene ezt a vágyadat megosztani, hanem a pároddal. Vagy talán nem bízol meg benne annyira, hogy elmondd neki? Mert ha ez a helyzet, én elgondolkodnék a kapcsolaton.

22/F

2016. szept. 1. 20:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ha a párod lennék tetszene mivel kicsit változatosabb lenne a szex és egyáltalán nem gáz sőt...!
2016. szept. 1. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:
De bízom benne, jó a kapcsolatunk. De nem tudom, hogy mit gondolna ha ezt kérném tőle.
2016. szept. 1. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát de így nem is fogod megtudni.
2016. szept. 1. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tök tuti,azonkívül hogy nem csak kutyapózra vágysz mint a legtöbben-heti kétszer..én pl szoktam itt ott cirógatni a lábammal a páromat tv nézés közben,nem tudja elmesélni utána hogy mit látott XD
2016. szept. 1. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Belemennék, ha utána ráverhetném a talpaidra a farkam! ;)
2016. szept. 1. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez tök jó!
2016. szept. 1. 21:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem is izgatna! Szerintem ne is kérd meg, egyszerűen menj le egészen addig, kicsit nyalogasd, szopogasd a lábujját, majd ülj rá. Onnantól hogy leveszed a bugyid, már nyert ügyed lesz ;) (nekem tetszene, ha egy lány ezt tenné velem :) )
2016. szept. 1. 21:59
 10/10 Borbás Gyula ***** válasza:
Amit két ember négy fal között csinál és azt mind a ketten élvezik az nem ciki.
2016. szept. 12. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!