Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kérjem meg a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérjem meg a barátomat, hogy legyen orál is?

Figyelt kérdés

Nemrég feküdtünk le először, vele veszítettem el, de orál nem volt még, viszont ki szeretném vele próbálni.

Az előző barátommal már volt, viszont csak ő csinálta nekem, én neki nem, ezért olyan kérdésem is lenne, hogy hogyan kezdjek neki? Nem szeretnék béna lenni :(

És egyáltalán hogyan hozzam fel a témát? Ha csak odaállok elé ezzel, az elég fura :D Vagy amikor lefeküdnénk, egyszerűen csak csináljam?

18L

2016. aug. 31. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Talán nem bízol benne annyira, hogy ez ne okozzon benned gátlásokat, félelmeket?

22/L

2016. aug. 31. 22:27
 2/7 anonim ***** válasza:
csak tedd :D
2016. aug. 31. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
ezen ne görcsölj, minden faszinak nagyon bejön, vagy csak csináld, vagy kérd meg hogy irányítson....hogy mondja mikor jó mikor nem annyira stb....tuti nem fog nemet mondani sőt egyböl vigyorogni fog.
2016. aug. 31. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyaljá mán' ki
2016. aug. 31. 22:31
 5/7 anonim ***** válasza:
4. jól elolvastad :) :)
2016. aug. 31. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Istenem ez a baj a fiatal pasikkal! Nekem mondani se kell ezt a dolgot! Nálam alap hogy a számmal is kényeztetem a partneremet
2016. aug. 31. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem kell bejelenteni, egyszerűen csak csináld! ;)

Meglátod, ő is mennyire fog örülni neki, amikor hirtelen odahajolsz, és nemcsak mondjuk kézzel vered neki előjáték gyanánt. ;)

2016. aug. 31. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!