Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam neki, hogy nyaljon erőteljesebben?
Szóval azt hiányolom, hogy a barátom úgymond nem nyal be rendesen.
Csak a felszínen játszadozik, ami néha persze jó, de van, hogy többre vágyom.
Nem akarom megbántani, hogy nem döngöl a földbe a technikája.
Hogyan lehet ezt szépen megfogalmazni és előadni?
Vagy hogyan vezessem rá, hogy néha máshogy csinálja?
#9:
Én is arra gondoltam amire #10-es a cserével ;-)
Sikerült meggyőződnöm róla, hogy itt fölösleges feltenni kérdést.
Első pár válaszolónak azért köszönöm!
#13:
Kérdeztél, nem csak az a jó válasz ami a te elképzeléseidbe beleillik. Valószínűleg nem kellene kérdezned, ha magadtól rá tudnál jönni a válaszra, ergo a válasz nem feltétlen lesz a te szájízed szerint. Viszont ha megfogadod a tanácsunk és kommunikálsz a szexről, akkor jelentősen javíthatod a kapcsolatodat. Nem kell besértődni, mert rávilágítottunk egy gyenge pontodra, inkább örülj neki :-P
Nem a rávilágítással van a baj, hanem azzal, hogy egyesek gúnyos stílust vesznek fel a mondandójuk mellé.
Eddig is tudtam, hogy közölnöm kell vele, de nem vagyok bunkó, aki csak úgy beszól a másiknak, pláne nem ilyen intim téren.
#15:
Nem érted :-D Pont arra kellene rájönnöd, hogy ezt megbeszélni nem bunkóság és nem beszólás, hanem egy intim kapcsolat természetes velejárója. De majd egyszer felnősz biztosan ...
Már írtam, hogy beszélni fogok vele!
De már túl van ragozva a téma, lezárhatjuk, köszönöm!
1: nem értem miert kell leülni
Állva vagy fekve nem jo? Te csak ülve tudsz megszólalni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!