Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban férfiakhoz intézném a kérdésem, ti milyen technikával szoktátok elérni, hogy ne élvezzetek el idő előtt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor a barátnőmmel lágyan szeretkezek, nem pezsdülök fel annyira jó érzés és tovább is bírom. De érzem, hogy ő arra vágyik hogy jól "megkapja" az erőt ami tök normális is, örülök neki nagyon, csak amikor érzem, hogy pár perc van vissza és már zihál és lassan elmegy, akkor előtte én már nem tudom tartani magam és vagy elélvezek előbb vagy kihúzom és megszakítom a folyamatot és kezdhetem elölről, újra, ebbe az izgalmi állapotba hozni, de a végeredmény megint ez marad.2016. aug. 31. 09:35
11/13 anonim válasza:
#9:
Valamit nagyon nem jól csinálsz :-D Gondolod, hogy ha az ember ilyenekkel foglalkozik, akkor CSAK így csinálja és minden együttlét erről szól? Nem ölte ki, már egy évtizede túl vagyok rajta, hogy megtanultam és még most is megveszek a szexért és bármikor képes vagyok szexelni.
13/13 anonim válasza:
Keresd meg János Gilján nevű felhasználót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!