Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Csak átvert, mert egyszeri alkalom volt.
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel 2 hónapja kavarok,de van barátnője.(Most az erkölcsi dolgokat hagyjuk,mindenkinek lehet véleménye,nekem is van magamról). Eleinte csak szexet akartam,de időközben elkezdtem többet érezni iránta.Egyszer szexeltünk csak,de rengeteget beszéltünk és randiztunk is párszor. Hétvégén mondta,hogy hagyjuk,mert fél,hogy kiderül. Rosszul esett a visszautasítás,mert áradozott,hogy milyen jó volt velem és,hogy többet is akar...De akkor miért van ez az egész? Lelkileg is bánt a dolog,meg az egómat is bántja picit,megalázó. Szerintetek elmondjam a barátnőjének? Vagy ne csináljak ettől nagyobb hülyeséget? Nem akarok vele kapcsolatot(mondjuk ha nem lenne barátnője,akkor igen),de mégis rossz ez az egész, és valahogy vissza kéne 'vágni'. Szerintetek mit csináljak? Volt már valaki hasonló cipőben?2016. aug. 30. 21:32
11/11 anonim válasza:
Le se irom mi vagy. Még te akarsz visszavágni. Besz*rok. A legelején tudtad mire vállalkozol. Akkor meg? Aki itt visszavághat az a barátnő. Megérdemelnéd, hogy nullással kopaszra nyírja a fejedet ahogyan régen az ilyen rib*kat jelölték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!