Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul eshetett az egojának, hogy azt írtam neki a nem érezted jól magad kérdésre, hpgy én mindent megtettem neked a sz-exben, te meg még normálisan ki sem ny. Altál?
Mit szűr le ebből egy férfi?
Két hónapos ismerkedés után az első szexnél nem erre számítottam.....De nem tehetek róla, velem nem foglalkozott a pasi, csak magával. Meg ilyeneket mondott a második menet előtt: "hogy keress mást rá, fáj a far.kam" Az elsőnél, meg, hogy jól csináltam a dolgom... Pff.... És hogy a spe.mája arra van, hogy én lenyeljem...hiába nem akarom.
Most komolyan csak én gondolom ezt ótv.arnak?
Ez egy tipikus féreg, aki addig adja a szépet és jót, ameddig meg nem kap. Aztán meg előbújuk belőle az igazi féreg énje.
Te pedig minek mentél bele második menetbe, ha ekkora bunkó volt? Nem te vagy a rossz, félre ne értsd, de azért kinyithattad volna a szád, nem csak azután kell gyakorin panaszkodni, miután kellőképpen kiélvezkedte magát rajtad.
Bes zarok mekkora gyö kér a fószer.
De a fonott hajú lányok/nők szexik.
Hátha úgy nem egy paras ztot fogsz ki. :D
Ilyen paraszt hapsit nem igazán fog érdekelni a dolog. A célját elérte, a szex megvolt.
Nem bántásból, de próbálj tanulni az esetből. Rengeteg történetet hallottam már ismerős lányoktól, hogy kedvesnek tűnő pasiról kiderült, hogy mekkora paraszt. Első ránézésre látszott mindről, hogy milyen igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!