Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nem akar csókolózni velem, az azt jelenti hogy nem vonzódik hozzám?
Figyelt kérdés
csak az orált szereti, ha én csinálom neki meg szex...2016. aug. 26. 22:54
11/26 A kérdező kommentje:
ő nem tudja azt hogy én tudom hogy most van neki valakije
szerintem el sem mondaná
2016. aug. 26. 23:57
12/26 anonim válasza:
nem lehet h kellemetlen a szájszagod? vagy a fogaiddal van gond? nekemis volt ilyen h irtó szexi volt a csaj, de a fogai..hagyjuk is..
13/26 A kérdező kommentje:
nem szépek a fogaim, egyik oldalt le van törve kicsit, meg nem is fehérek, félek h ez a baja:(
szájszagom biztos h nincs
2016. aug. 27. 00:03
14/26 A kérdező kommentje:
de ha nem tetszene neki a fogam, akkor miért engedi h bekapjam neki, akkor nem zavarja?!
2016. aug. 27. 00:04
15/26 anonim válasza:
Azért nem akar csókolózni veled, mert úgy gondolja, hogy ilyen buta libákat csak szopatásra jó használni. Igaza van.
16/26 A kérdező kommentje:
Miért vagyok buta?
2016. aug. 27. 02:45
17/26 anonim válasza:
Azért, mert olyan vagy, mint egy darab rongy. Tudod, hogy van barátnője, de te mégis mindig leszopod őt úgy, hogy ő nem tesz cserébe semmit. Olyan vagy, mint egy hivatásos, csak te nem kérsz érte pénzt. Jól jár veled.
18/26 Deflohelp válasza:
Hát sajnos úgy tűnik, nem Te vagy élete nagy szerelme ...
19/26 A kérdező kommentje:
Lasaan 2 honapja nem taliztam vele...
De azert rbanc vagyok oke...
A csaj se elete szerelme...
2016. aug. 27. 08:56
20/26 anonim válasza:
Neked tényleg Ennyi eszed van 29 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!