Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti lányok! Előfordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti lányok! Előfordult már veletek hogy nem sikerült felállítani a kuncsaft szerszámát?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 14:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon rendes prosti lehet az 1-es ha pénzvisszafizetési garancia van nála. Csak ez a viagrás dolog sántít annyiból, hogy csak orvos írhatja fel és aktus előtt kb egy órával kell bevenni tudtommal. De vannak más potencianövelő szerek és azok is jók.
2016. aug. 26. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kerdezo igen rendes! De PROSTI nem lany te is leirtad :) mar ertem hogy miert nem akart soha senkinek segiteni nekem se valaszolt a segitseg kero leveleimre vagyis igen valaszolt de semmi segitseg nem volt benne :) en nem itelkezek csak mar rajottem a miertekre. Egy rendes lanynak van lelke egy rendes prosti csak garanciat valal es ennyi a rendessegenek. Hn mindenkinek azt irkalod hogy megeroszakoltak mintha mar dicsekednel vele. Egy megeroszakolt no sose menne prostinak plane nem kezdene azzal a valaszait itt gyakorin egy megeroszakolt no el titkolja es nem pedig hireszteli. Nem itelkezek megegyszer leirom de mar mindent ertek :)

Na isten aldjon! :)

2016. aug. 26. 15:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem 1 valaszabol lejott mit csinalt! Nem volt nehez, mikor tobb kommentben is leirta, hogy fosuli mellett domina volt evekig. Mi ez a felhaborodas? Hiszen nem titkolta. En se irok vissza mindenkinek, es van lelkem, de a legaljan segiteni mar nem lehet es nem is akarok, foleg ha a problemat nem megoldani max szexchatelni akar a legtobb a vegen.
2016. aug. 26. 20:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Nekem szimpatikus volt H.N Kár hogy nem látjuk többet a nevét. Elüldöztétek. Lehet voltam is már nála.
2016. aug. 26. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Én 16 évet húztam le egy nő mellett, akit kuncsaftként ismertem meg! És nem miatta lett vége! Senkinek nincs joga elítélni senkit azért amit csinál! Fogadni mernék, hogy amikor igénybeveszitek a szolgáltatásukat akkor egyikőtöknek sincsenek erkölcsi problémái! Mi lenne veletek, szánalmas "férfiak",ha Ők nem vállalnak el benneteket! Akkor is ekkora a pofátok, amikor odanéztem? Bár a legtöbben még azt sem meritek, csak írtok és ha nem jön, vagy nem olyan a válasz, akkor mocskolódtok! Na ez az igazi mocsok! Nem amit ők csinálnak!

40+ FFI

2016. aug. 26. 22:13
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
Odanéztem = odamentek!
2016. aug. 26. 22:14
 17/20 anonim ***** válasza:
48%

15. Ez fantasztikus, de ezzel még mindig nem kaptunk több választ a kérdésre, vagyis hogy "Előfordult már veletek hogy nem sikerült felállítani a kuncsaft szerszámát?"

Bár engem nem érint, mert sose fogok fizetni szexért, de attól még érdekelne, előfordult-e ilyen és ha igen, mi volt akkor.

2016. aug. 27. 01:10
 18/20 Dr. Kangörcs ***** válasza:
0%

Háhá, #1/#4, kibújt a szög a zsákból.

Te írogatsz privát üzeneteket, amiért én nagy ritkán alkalmi kapcsolatba bonyolódok, te tartasz azért romlottnak, amiért egy alkalmi kapcsolatban nem udvarlok hónapokat, miközben te meg pénzért teszed szét a lábadat?

Ugyan, kérlek, ne játszd itt a nagy erkölcscsőszt, pont te, aki nem vagy több egy közönséges K-betűsnél, aki rendes munka helyett egyszerűbbnek tartotta jó pénzért megd*gatni magát.

U.i.: hogyhogy elrejtetted a neved? Így már nem mered felvállalni azt a nagyon nagy arcodat?

2016. aug. 28. 02:56
 19/20 McEnroy válasza:
30%
Többnyire tipikusan búgó hangúak, termetük a rigótól a lúdnagyságig terjed. Erdőben, részben sziklás vagy a szárazföldi területen élő, ügyesen repülő madarak. A galambalakúak monogám módon élnek, a hímek ugyanúgy költenek, mint a nőstények. Egy-két fiókájuk fészeklakó, a szülők túrószerű begytejjel táplálják őket.
2016. szept. 1. 17:19
 20/20 anonim válasza:
volt már olyan de igázábol azér mer nagyon undorodtam a palitol és eléggé kiült a fejemre ugy hogy befejeztük adott 3 ezer ft ot és elment de utána még irogatott hogy menjünk reggelizni hát nem mondom elég vicces
2016. nov. 2. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!