Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti lányok! Előfordult már veletek hogy nem sikerült felállítani a kuncsaft szerszámát?
Kedves kerdezo igen rendes! De PROSTI nem lany te is leirtad :) mar ertem hogy miert nem akart soha senkinek segiteni nekem se valaszolt a segitseg kero leveleimre vagyis igen valaszolt de semmi segitseg nem volt benne :) en nem itelkezek csak mar rajottem a miertekre. Egy rendes lanynak van lelke egy rendes prosti csak garanciat valal es ennyi a rendessegenek. Hn mindenkinek azt irkalod hogy megeroszakoltak mintha mar dicsekednel vele. Egy megeroszakolt no sose menne prostinak plane nem kezdene azzal a valaszait itt gyakorin egy megeroszakolt no el titkolja es nem pedig hireszteli. Nem itelkezek megegyszer leirom de mar mindent ertek :)
Na isten aldjon! :)
Én 16 évet húztam le egy nő mellett, akit kuncsaftként ismertem meg! És nem miatta lett vége! Senkinek nincs joga elítélni senkit azért amit csinál! Fogadni mernék, hogy amikor igénybeveszitek a szolgáltatásukat akkor egyikőtöknek sincsenek erkölcsi problémái! Mi lenne veletek, szánalmas "férfiak",ha Ők nem vállalnak el benneteket! Akkor is ekkora a pofátok, amikor odanéztem? Bár a legtöbben még azt sem meritek, csak írtok és ha nem jön, vagy nem olyan a válasz, akkor mocskolódtok! Na ez az igazi mocsok! Nem amit ők csinálnak!
40+ FFI
15. Ez fantasztikus, de ezzel még mindig nem kaptunk több választ a kérdésre, vagyis hogy "Előfordult már veletek hogy nem sikerült felállítani a kuncsaft szerszámát?"
Bár engem nem érint, mert sose fogok fizetni szexért, de attól még érdekelne, előfordult-e ilyen és ha igen, mi volt akkor.
Háhá, #1/#4, kibújt a szög a zsákból.
Te írogatsz privát üzeneteket, amiért én nagy ritkán alkalmi kapcsolatba bonyolódok, te tartasz azért romlottnak, amiért egy alkalmi kapcsolatban nem udvarlok hónapokat, miközben te meg pénzért teszed szét a lábadat?
Ugyan, kérlek, ne játszd itt a nagy erkölcscsőszt, pont te, aki nem vagy több egy közönséges K-betűsnél, aki rendes munka helyett egyszerűbbnek tartotta jó pénzért megd*gatni magát.
U.i.: hogyhogy elrejtetted a neved? Így már nem mered felvállalni azt a nagyon nagy arcodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!