Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsiban szex? Ti hogy csináljátok?
-Anyu, képzeld terhes vagyok!
-Jaj kislányom, hova tetted a fejed?
-A kalaptartóra... :-)
Kocsitól függ. Például egy Ford Transit-ban a rakodótérben azért elég jól el lehet férni. Mondjuk egy matrac nem árt, mert kemény.
22/F
a tetőkárpitra figyelj,ki ne szúrja a tűsarkaival!!!
rohadt drága mulatság,,,
gumiban szexelj pl
Én is szeretnék a kocsiban adni a jónak, de a párom magas és mindenhol a lába van. Aaaanyira kényelmetlen, hogy fel is hagytunk még a próbálkozással is. Tervben mondjuk egy egyterű vásárlása a jövőben:) remélem, ott már megoldható lesz.
Add meg magad a barátnődnek, ha ez a vágya! Legyél jó!
Na igen, a párásodás! Egyik autóbeli aktus után másnap családdal mentünk valahova. Egy vasuti átjárónál vártuk, hogy elmenjen a vonat, közben lassan bepárásitottuk az autó üvegeit. És a szélvédő belsején szépen kirajzolódott egy pár talplenyomat. Pirultam mint a főtt rák, édesapám meg jót nevetett.
Úgyhogy az akció után mindenképp iktass be egy belső szélvédő takarítást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!