Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki, ha szűzként akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha szűzként akarok meghalni?

Figyelt kérdés
Nem akarok soha szexuális aktust létesíteni. Eddig (24 évig) sikerült ezt betartanom, pedig lett volna alkalmam nem így tenni. Nem vonz a szex, ráadásul félek a nemi betegségektől, a vallásom is tiltja.

2016. aug. 24. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ohh te vagy az en emberem :D

Mondjuk en attól meg szeretek, csak a kölyköket nem bírom 😂

2016. aug. 24. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha abszolút nem vonz a szex, akkor tényleg aszexuális vagy. Viszont akkor ne mások véleményével foglalkozz, hanem fogadd el, hogy ilyen vagy. Mindenesetre szerintem így nem fogsz tudni igazán boldog életet élni, magányos és "befordult" leszel, hiszen nem véletlenül vagyunk mind társas lények. Főleg a hozzáállásod miatt.
2016. aug. 24. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Vallásod is tiltja? Milyen vallás az? Én egyikben sem olvastam ilyet. A házasságon kívüli szexet igen, de nem magát a szexet!
2016. aug. 24. 21:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Most nem akarsz gyereket amikor lehetne, mikor majd olyan idős leszel, hogy már nem lehet akkor meg majd bánni fogod.
2016. aug. 24. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem trollkodsz. Mégis melyik vallás tiltja a szexet??? Van aki 30 évesen kezdi el. Azt hiszed, 24 évesen már tudod, hogy még kb 50-60 évig nem gondolod meg magadat?
2016. aug. 24. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:

Először is az aszexualitás nem vallás, hanem egy szexuális irányzat.

Másodszor milyen vallásod van Te neked, hogy tiltja a szexet? Ha nem volna szex, hogy kéne szaporodnia az emberiségnek a vallásod szerint?

Ciki-e...Ha most azt mondjuk igen, akkor elveszted, vagy mi?

Nem hiszem, nem a mi dolgunk.

Ha olyan mélyen vallásos vagy akkor menj papnak és fogadj cülibátust.

2016. aug. 24. 22:45
 17/20 anonim ***** válasza:
vannak jó pszichiáterek.
2016. aug. 24. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme?
2016. aug. 25. 13:07
 19/20 Kivancsi-L3 válasza:

vegre kaptam egy hozzam hasonlo gondolkodasu embert :D

en 23 eves/fiu. vagyok es szuz, es jelenleg lenne alkalmam szexelni de nem akarok, van boven penzem hogy elmenjek kurwakhoz de nem akarok, baratnet is kaphatnak de szinte felek.

Psichologiailag nagy hangsulyt fektettem arra hogy meggyozzem magam a szex ertektelensegerol.

En is aszexualis vagyok

2016. aug. 26. 00:32
 20/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem is baj, akiknek ennyi esze van, ne szaporodjon.
2016. dec. 11. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!