Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyáltalán nem tetszem a korosztályomnak (akár szex, akár kapcsolat terén)? 19L
Tényleg kíváncsi vagyok már nagyon...
Az osztálytársaimnak sosem tetszettem, max 1-4.osztályban. A gimiben senkinek :((
És most elballagtam, és ott tartok, hogy egyszer volt egy 23 éves srác, és ennyi, a többiek mind 28+, egészen 53 éves korig...
Annyira szeretnék egy velem egyidős sráccal lenni, és komolyan együtt lenni vele... de nem megy, nem tetszem nekik.
Miért van ez? Mit csináljak??????????
10-esnek igaza volt közben, figyelted?
Természetesen kíváncsi vagyok én is a testedre, de a kérdés megválaszolásához azt kellene tudni, hogy milyen ember vagy, milyen a személyiséged, és ahhoz sokszor jó valamiféle fotó, de hétköznapi, arccal stb.
Én is megértem, hogy ilyet nem akarsz ide feltenni, de attól még ez a helyzet.
Honnan tudod, hogy unalmas egy idősebb pasival (akármi is), ha még nem próbáltad?
Egyesek szerint sokkal jobb, olvasgass vissza, hogy mennyi fiatal csaj akar magának idősebb pasit, mert a saját korosztályuk nem elég komoly/ nem tud viselkedni stb.
Arra nem válaszoltál, hogy hol laksz?
Vagy most nem értem: ezekkel az idősebb pasikkal milyen kapcsolatod volt?
Nos, megismerhettük a külsőd után kissé a belsőd is...
Gyerekesnek, hisztisnek, türelmetlennek, komolytalannak, és éretlennek tűnsz... hiába van olyan alakod, amivel a srácok meg lennének elégedve, a stílusod az írásaid alapján nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!