Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok pasi szexszel irányítható? 22/l
Megjegyezném előre, nem MIND, csak sok, és a kérdésemre általánosságban szeretnék választ kapni. Szóval.
Ha egy pasi jól kivan facsarva szexuális téren, a nő mindent bedob, + még babusgatja is a lelkét, akkor a pasik java úgy táncol, ahogy a nő fütyöl?
#10 Saját tapasztalat? Attól, hogy téged hülyérevesznek.
Amúgy az irányítás nagyon nem csicskáztatás. Ismerek olyan férfit, aki ha nem a nő "irányítása", megnézhetné magát. Értsd: figyelem, támogatás, háttér stb. Itt nem csicskáztatásról van szó! Nem vetítsd ki mindenre a saját értékrendedet!
Igen, ezen nincs mit fokozni. Ha még a lelki babusgatás is megy, akkor simán.
26/F
Lehet, hogy én kilógok a sorból, de nekem talán még tetszene is a szexszel irányítás, ha nem megy el az önző, csicskáztatós irányba.
Ha csak arról van szó, hogy a nő határozottabb, talpraesettebb, összeszedettebb, mint én, akkor előbb-utóbb úgyis kiderülne, hogy jobb vezető. Igaz, hogy attól még hogy jobb vezető, nem biztos, hogy akar is irányítani, de ha akar, akkor meg nehéz megtartani a férfi dominanciát, mert az nem túl jó érv a viták eldöntésére, hogy "az van amit a férfi mond".
Szóval ilyen esetben vagy folyamatosan menne a dominanciaharc a barátnőmmel, vagy egyszerűen csak beletörődök, hogy neki jobban megy ez, és inkább hagyom őt érvényesülni. De mindkettőnknek jobb, ha ilyen helyzetben nem én hozom a rosszabb döntéseket és próbálom védeni, hogy miért azt csináljuk amit én mondok, hanem ráhagyom a döntést a barátnőmre, aki jobb döntést hoz.
Csak férfiként ciki beismerni, hogy egy nő jobb döntéshozó, vagy jobban szervezettebb, mint én, még nehezebb csinálni azt, amit mond, főleg ha a nő a barátnőm. :D
De ha túlteszi magát az ember a nőuralom-érzésen, a szex jó feszültség-levezető lehet. Kevésbé érzi elnyomva magát az ember, ha igények ki vannak elégítve. :) Meg tudnék vele barátkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!