Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok adni valami perverzeb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok adni valami perverzebb szexuális ötleteket?

Figyelt kérdés
N
2016. aug. 23. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Vegyétek fel videóra a dugásotokat és töltsétek fel a netre

Ennél perverzebbet nem tudok elképzelni :)

2016. aug. 23. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Például a pasid adjon neked egy beöntést 2-3 liter vízzel (szóval jó alaposan fel legyél töltve), fújjon fel benned egy anál ballont, hogy még véletlenül se tudd magadból kinyomni és úgy dugjatok. Jó érzés lesz, ahogy egyszerre élvezel és görcsölsz. Nagyon meg fogod szorítani a hüvelyizmaiddal a pasid farkát.

22/L

2016. aug. 23. 22:13
 13/23 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó nem jön be
2016. aug. 23. 22:18
 14/23 Noblesse Oblige ***** válasza:

Hát ez perverznek nem perverz (szerintem), de igen kellemes, a cicimasszázs. Ha elég nagy hozzá a melled, akkor végigmasszírozhatod vele a párod testét. Olajnak olyat használj, ami esetleg nem zavar ha a szádba kerül (én olíva vagy mandula olajjal szoktam). Nyakát hátát nagyon jól lehet vele kényeztetni, és persze a lágyék részét (amit lehet masszázs közben orálisan is ingerelni).

Nekem nagyon bejött.

2016. aug. 23. 22:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem nagy
2016. aug. 23. 22:30
 16/23 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyennel megdugnám a pasimat, míg ő női ruhába van öltözve és erényöv van a farkán.

2016. aug. 23. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Ide nem írom ki.
2016. aug. 23. 22:44
 18/23 anonim ***** válasza:
Lábszex, lábfétis különböző verziói?
2016. aug. 24. 06:24
 19/23 A kérdező kommentje:
Egyik se jön be
2016. aug. 24. 08:32
 20/23 anonim ***** válasza:

volt olyan h volt bnőmmel csinltuk párszor, h dugtam hátulról közben téptem a haját, fakanállal vertem a seggét, a bugyijával betömtem a száját, enyhén összekarmoltam a hátát meg a mellét és közben néha szidni is kellet meg mocskos dolgokat mondani h jobban gerjedjen. ö szerette.

meg nekem pl bejön mikor ülnek rajtam és összekarmolnak meg harapdálnak nyakon meg mellkason.

a kikötözés sem rossz mikor nem tud mozdulni te meg csak izgatod és húzod a dolgot sokáig, hatalmasat lehet igy élvezni.

2016. aug. 24. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!