Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hölgyek! 16 cm tényleg kis méretnek számít?
Figyelt kérdés
Voltam már együtt lányokkal, akikkel kapcsolatban voltam, azonban nemrég volt egy alkalmi kapcsolatom, és miután levettem a nadrágom a lány azt mondta, hogy "ez mind?". Természetesen rosszul esett és kicsit el is vette az önbizalmam. Eddig úgy vettem észre, hogy jó voltam, nem volt kicsi.
Szerintetek is kicsi? Csak kapcsolatban toleráljátok a kisebb méretet?
2016. aug. 23. 19:58
2/19 anonim válasza:
Az egyéjszakás ribiknek nagyobb az igényük, sokan csak 18 vagy 20 fölöttivel kezdenek.
3/19 anonim válasza:
,,Az anyjuk cipője még nagy, de az apjuk f***a már kicsi nekik."
4/19 anonim válasza:
2-es és a csaj direktbe rákérdez mekkora?
6/19 anonim válasza:
Előfordul. De van aki csak miután lekerült a nadrág közli hogy ez nem elég jó.
7/19 anonim válasza:
Szerintem egy ideális és élvezhető méret.. ;)
8/19 anonim válasza:
Jó nagy bunkó volt az a csaj. Teljesen jó a méreted.
9/19 anonim válasza:
Volt, akinek 18-cal kicsi voltam, közben többeknek már fizikailag túl nagy.
10/19 anonim válasza:
mivel az átlag 18 cm és lehet a tied még vékony is nem csak rövid igy joggal mondhatta hogy kicsi
egyébként azzal is tudsz orgazmust okozni ha felizgatod a csajt vele jol
keresgelj a fiatal szűz csajok közt azoknak még nagy is lesz
nyugi még nőhet csak hasznald
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!