Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Azt tudom, hogy a dundi punci "jó"! De a vastagabb kisajkak?
Miután megnéztem pár képet tényleg, szó szerint babapuncis nőről, rájöttem, hogy nem csak saláta puncim van, de vastag és húsos kisajkaim. A nagyajkaim relatíve normálisak.Tudom, hogy majd valakinek az is tetszik, eddig sem volt igazán panasz rá. De pl. amikor először egy ilyen lány nadrágjába nyúltok és érzitek mi jut eszetekbe? Mert ápolom, figyelek rá, de ezen nem tudok csak úgy segíteni...
24/l
Ennyire azért nálam sem erős a helyzet! :)
Azt tudom, hogy nem feltétlenül nézegetni kell... De nyalásnál is ott "lifeg" vagy csikló simogatásnál.
Mi jut eszembe? Meleg, szaftos punci!
Ha eddig sem volt rá panasz, hidd el, ezután sem lesz. Az a lényeg, hogy ápolt legyen. Barázkozz meg vele és szeresd! A párod is szeretni fogja.
mi jut eszembe?
ahhh mindjárt megkóstolhatom ezt a csodás puncit,majd elmerülök benne a farkammal...
ne izgasd magad,aki eljut a puncidig imádni fogja!
szerintem amikor a partnered benyúl a bugyidba nem a puncid milyensége fogja felizgatni, hanem inkább az, ha már tocsogsz :P
a legfontosabb, hogy eltudd magad engedni szex közben, ne azon agyalj nyalás közben, hogy "vajon tetszik neki a puncim?"...élvezd az együttlétet :P
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!