Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért őrülnek meg attól, ha valaki szűz?
Nyilván vannak olyanok, akikre más hatással van és inkább negatívum, de a legtöbb akivel eddig ismerkedtem amint megtudta, hogy meg szűz vagyok, szinte teljesen begerjedt es onnantól nem is érdekelte más. Ez vajon miért van ilyen hatással rájuk?
18/L
jó érzés elsőnek lenni...
van akit meg az izgat, hogy a "saját igényeihez szabhatja a lányt"...mivel még érintetlen, tapasztalatlan vagy így megtudja szabni a dolgokat..."irányt tud mutatni"...
23F
Én is azt tapasztaltam, hogy a többség számára ez vonzó. Egyszer valaki azt mondta, azért gondolja így, mert olyan, mintha "kisajátíthatná" magának a lányt, hogy csak az övé. Bár gondolom, mindenki máshogy van ezzel a témával.
Legutóbb egyébként épp egy olyan fiúval sikerült ismerkednem, akit nem hozott lázba az, hogy még szűz vagyok. Furcsa volt, mert nem ezt szoktam meg. A legtöbben tényleg úgy adják elő, hogy majd' megbolondulnak egy szűz lányért (persze nem minden esetben valószínű, hogy ez valóban így van, talán csak ezzel akarnak imponálni)... És így valahogy azt éreztem, hogy egy kicsit jobban kell küzdenem érte, hogy fel tudjam kelteni a fiú érdeklődését. Szóval a lényeg az, hogy furcsa érzés néha ilyen kivételekkel találkozni. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!