Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön a cuckold? Cuckold amikor félreléphettek és ez bejön a pasitoknak.
Kapcsolódó kérdések
Izgat ez a dolog nagyon. Mi a megoldás?
Lányok nektek bejön a cuckold? Cuckold amikor félreléphettek és ez bejön a pasitoknak.
Van olyan, akinek bejön a Cuckold, az az hogy ha a párotokat/barátnőtök látjátok más férfival lefeküdni? F/27
Van itt olyan lány akinek bejön a cuckold?
Bejön csajoknak a cuckold?
Neeeem, nem kérdezted ezt már meg egy csomószor...
1.Ne lányokat, nőket kérdezz.
2.Úgy se vallják be, de bejön nekik.
Na jó, azért nem kellene egy homoszexuális aktushoz hasonlítani a cuckoldot.
Én közel 10 éve nyomom így, szívesen szállok be máshová, illetve én is tudom élvezni, ha más van a párommal.
A tapasztalataim azt mutatják, hogy nem tartják ezt olyan ördögtől valónak a nők, főleg 30 felett, x gyerek meg házasság után.
Csak épp senki nem köti a másik orrára.
Másrészt függ a férfitól is, az ő hozzáállása nagyban befolyásolja, hogy belemegy e a nő.
Ehhez bizalom kell, nem kicsi.
Én bírnám, pedig még nem vagyok 30.
Az már más téma, hogy a férjem ebbe soha nem menne bele. Sajnos.
Az a baj, hogy a hisztid pont megerősíti, amit gondolok.
Még magaddal se tisztáztad ezt le.
Ha nem érdekelne ez a dolog, a kérdésre se válaszoltál volna.
Én se írok a szado mazo kérdésekhez.
Ott is hülyének néznénék, ha beírnám, hogy nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!