Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogyan vennétek el egy huszon éves lány szüzességét?
Ha neki ilyen kiéhezett, gyorstüzelő gyk-s hülyegyerek kell, lelke rajta. Mondjuk ha 22 évesen szűz, ott komoly bajok vannak.
Lassan, fokozatosan, lépésről lépésre, mindenképpen gyengéden és nagy odafigyeléssel!
Voltam már tanító bácsi és évekkel késöbb is hálás volt nekem a lány.
Látom a gúnyolódás ismeretlen fogalom a számodra. Na nem baj. Nagyon kiakadtál ezen. Nagyon sokan úgy vélik, hogy fizetni a szexért nagyon nem oké mert az prostitúció. Ha viszont egy csaj szüzességéért fizetnek az milyen király dolog már. Arról nem is beszélve,vhogy ezek a csajok kapásból értékesebbnek hiszik magukat. Ezért irtam, hogy fizessél érte, ha már ingyen nem vette el senki. Én ugyanis nem fogok szenvdni veled. Vagy ha ez neked nemnéri meg akkor jó wellneszezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!