Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti szeretitek a kényszerfranciát?
Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 13:17
1/10 anonim válasza:
Attól függ hogy adni vagy kapni? jobb pasit nyalatni mint az hogy le dugják a torkodon.. Mert pasiknak a nyalás nem kellemetlen.. De mondjuk ha mélyre szalad a pénisz az eléggé kellemetlen tud lenni főleg ha nem vagy fel készülve rá ;)
3/10 A kérdező kommentje:
Izgató az is ha a nő csinálja, de engem mostanában az izgat, hogy engem nyalatnak. :) Ez túl perverz?
2016. aug. 20. 13:38
4/10 anonim válasza:
MOndjuk nekem bejönne, hogy kinyaljon a csaj
19/f :D
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem :) #2-es válaszoló voltam :))
6/10 A kérdező kommentje:
Hm hát talán egyszer lesz aki bevállalja:)
2016. aug. 20. 13:49
8/10 anonim válasza:
Nincs vele bajom csak ha túl mélyre megy akkor olyan mintha nem lenne levegöm!
9/10 anonim válasza:
Viccelsz? Erőszakkal a torkodig?
10/10 anonim válasza:
Amikor még nem tudtam, hogy azt nevezik úgy, amit szeretek...szóval igen. Mivel semmilyen más területen nem kimondottan irányító típus a párom és semmilyen körülmènyek között nem alázó, így engem baromira beindít, amikor felszabadul annyira, hogy diktálja a tempót, ami megőrjíti.
Igen. Igen. Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!