Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha a partneretek csók közben gyengéden simogatja, fogdossa a melleteket?
Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 11:55
11/14 anonim válasza:
Igen, szeretem de a gyengéd simogatás nem indít be. Inkább csinálja kicsit keményebben.
12/14 Scav válasza:
Férfiként írom: szerintem azt a nőt indítja be, akinek érzékeny a bimbója, erogén zónája. Akinek nem, annak meg mindegy, ennyi erővel a lapockáját is simogathatod. :D
De amúgy a bimbó érzékenysége tanulható, fejleszthető dolog, megtanítható az agy arra, hogy arra is felizguljon, ha még előtte nem is tette. Nekem régen semmit nem váltott ki (még egyszer mondom, férfiként) ha valaki a bimbómat simogatta. Semleges érzés volt. Nem váltott ki belőlem semmit. Aztán az egyik barátnőm rendszeresen simogatta szopás közben, meg egyáltalán, szex közben. Azóta már érzékeny és ha csak a bimbóimat simogatja is felizgulok, merevedésem lesz és nagyon gyorsan készen állok a szexre :D
14/14 anonim válasza:
Igen, érzékeny a cicim, pár perc alatt benedvesedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!