Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedülálló 28 éves srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló 28 éves srác vagyok. Úgy döntöttem, elmegyek egy swinger klubba. Még sose voltam, nem tudom, pontosan hogyan mennek ott a dolgok. Segítene ebben valaki?

Figyelt kérdés
Tanácsokat, tapasztalatokat várok.
2016. aug. 19. 16:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ja annyi h klubbonkent mas a belepesi dij

Es nem mindegy h egy ejjeles a dolog vagy egy hetvegi program

Vannak tematikus estek pl BDSM vagy szerepjatszos

Ezeknek is mas az ara

2016. aug. 19. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Munkatárs haverom volt ilyenen a barátnőjével.

Persze ez nem reprezentatív, de így mondta: "Egyedülálló nő gyakorlatilag nincs. És minden férfi-nő párra akik együtt mennek, jut kb 4-5 férfi, akik szinte prédaként várnak arra, hogy minden férfi-nő párnál bepróbálkozzanak, aki megjelenik. Ha pedig dugást látnak, akkor elkezdenek rá recskázni, akár fél méterre is a szexelő emberektől úgy, hogy őket nem vonták be a dologba."

2016. aug. 19. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
A # 10-es szépen összefoglalta, amit leírtam 2 embernek privátban is (megköszönni már nem tudták). Én miniruhában szoktam bemenni és nem fehérneműben, abban is lehet, de a többi így van.
2016. aug. 19. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Amibe en oltam ott a fehetlrmenu volt kotelezo

De ez lehetett pl egy bugyi es egy neglizse is

Am eletkor :

Nagyreszt idosebbek 35+

De van olyan hely ahol max eletkor 25ev

2016. aug. 20. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Egyrészt egyedülállóként be se engednek. Vagy ha igen, bődületesen sokat kell fizetni, annyiból 2 hivatásos is megvan.

Másrészt semmi sem garantálja hogy találsz majd ott neked tetsző nőt. Általában dagadt 40-50es klimaxos mamókákkal van tele. Valószínűbb, hogy olyan pasasokkal találkozol, akik inkább veled akarnának csinálni valamit, cserébe a feleségüket is bedobják, úgyis unják.

Harmadrészt meg eléggé gusztustalan ez a mindenki-mindenkivel, vadidegenek vadidegenekkel. Elég nagyfokú igénytelenségre vall ha valakinek ez okoz örömöt.

2017. jún. 14. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen el mennék egy ilyen estre. Kíváncsi vagyok rá hátha vannak színvonalasabb helyek is ahol idézve az előző hozzá szólasokat nem csak 40-es és igénytelen emberek járnak akik pofátlanul rám mutyiznak... Szívesen kipróbálnám hátha akadna egy hasonlóan ki forrt szexuális beállítottságú úriember, aki nyitott és elëg fogékony az édes kis perverzióimra. Hiszen mindenkinek vannak fétisei, vágyai csak sokan ezt nem merik vállalni. Viszont ez az a hely ahol "mindent" lehet de semmit sem muszáj!

26L

2018. febr. 12. 23:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Hozzá teszem aki csak ezt a lebutitott verziót látja egy ilyen helyben :"-a belėpő árâbol már profi prostituáltat is finanszírozhat.." az számomra elég szegényes intelligencia szintre vall.

Nagyon remélem hogy ezek a helyek nem csak a negatív dolgokhoz csatolhatóak. Mert számomra nem ezt jelentenė, ennél sokkal magasabb értéket képviselne mintsem" dugi - luki mindenkivel "(persze nem szerelmet keresni megy az ember és feleségnek valót)

Hozzá teszem soha nem jártam még ilyen helyen, de bízom benne hogy egyszer el jutok egy ilyen estére ahol remélhetőleg nem a" legalja " található meg.

Előző voltam

26L

2018. febr. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!