Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Csajok mi a véleményetek a combra élvezésről? Bejön nektek ha a fiú oda engedi? 20F2016. aug. 19. 12:08
1/8 anonim válasza:
Nekem mindegy de az a kedvenc mikor az arcomra vagy a számba
2/8 anonim válasza:
Oda élvez, ahova szeretne, kivétel a hajam. Oda nem engedem. Ha a combomra szeretne, ám legyen. 21l
3/8 anonim válasza:
Mindegy hogy hova élvez csak ne az arcomra.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem ad semmi pluszt hogy hova élvez. Ami érdekel hogy ne legyek terhes és ne menjen a hajamra (max ha utána amúgy is mostam volna) 21/L
5/8 anonim válasza:
Nem olyan nagy hűhó. Mindegy hova élvez a párom csak ne menjen a szemembe ;) 22 / L
6/8 anonim válasza:
Bírom az itteni válaszokat. Mingyegyik lány bozzászolónak mindegy hova élvez a pasija csak a hajukat kímélje. De ha egy kérdező feltesz egy olyan kérdést, hogy lányok szeretitek ha a szátokba, arcotokra élveznek és le is nyelitek? Akkor milyen érdekes, hogy negatív véleményű választ írnak a csajok, pl. Ilyenek; fúj, undorító, nem nyelem le a spermát az íze és a nyúlós állaga miatt stb stb. Akkor most melyik az igaz? Az átlag csajok szeretik ha a szájukba élveznek szeretik ha az arcukra élveznek vagy sem? Vagy csak kamuznak és itt nagy a szájuk , vagány csajnak tetetik magukat a valóságban pedig prűdek és vaskalapos gondolkodásúak. Vicces az biztos. Nem új témába kezdtem csak kiírtam a gondolataimat mert érdekesek számomra a két végletű válaszok a csajoktól a szájba és az arcraélvezéstől.
7/8 anonim válasza:
A férjem punciba, puncira, fenékbe,fenékre,cicire, arcomra szeret élvezni. Lenyelni úgy szoktam neki, ha mélyebben a torkomba élvez,nem a nyelvemre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!