Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan weboldal ahol azért regisztrálnak az emberek, hogy alkalmi szexuális kapcsolatot létesítsenek?
Én pedig ingyen szeretnék sörözni. Ivócimborákat keresek, akik meghívnának engem, alkalmilag, aztán pedig megy mindenki dolgára mint ha mi sem történt volna.
Nagyon szórakoztató kocsmatársaság vagyok egy kis sör után, mesélek vicceke, még énekelek is, tényleg becs szóra megér egy sört. Van olyan weboldal, ahol azért regisztrálnak az emberek, mert unatkoznak, és szeretnének valakit meghívni, és alkalmi ivócimborákat keresnek? Légyszi szóljatok!
Privi jöhet. Köszi.
Saller Úr:
Ez hatalmas ötlet! Lehet megcsinálom :-D Alkalmi ivócimbora kereső oldal. Mint egy társkeresőn, de ivászatról, buliról szól, marha nagy flash lenne :-D
7: webszerkesztő vagy?
Ha beindítasz egy ilyen oldalt, feltétlenül írd meg priviben, én meg megcsinálom Facebookon a társoldalát, hogy lehessen promózni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!