Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolja itt mindenki azt egy 31 éves impotensnek tűnő férfinak, hogy menjen el orvoshoz, amikor azok semmit sem tudnak ezzel kezdeni?
Szia! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hány éves korod óra van ez ?
(Olvastam, hogy hagytak már el 3-an is ezért :( szomorú, hogy nem mellédálltak azok a nők hanem leléceltek.)
Esetleg nem-e ért valami trauma akkortájt mióta ez van, vagy lelkileg valami megrázkódtatás ért... gondolok itt a kamasz korban való önkielégítésre, hogy esetleg rádnyitottak közben, vagy hogy túl sokat maszturbáltál.. a cerka nem adja fel csak úgy 30 évesen, főleg ha a laborod is jó, akkor ott lelki okok állnak a háttérben, vannak manapság nagyon jó magán szexuálpszichológusok.. ha az én párom lennél mindenbizonnyal már felkerestünk volna egyet ha olyan nagyon jól keresek mint azt a párod esetében írod.. le kell ülni ezt megbeszélni, (mert rá megy a kapcsolat) :( hogy ő is igenis álljon melléd mindenben és nem feladni, nem elhagyni egy olyanért akinek áll egész nap, hanem melléd állni nem csak "rád mászni " ha szeret és azt akarja, hogy jó legyen mindkettőtöknek. A gumira nem is mondok semmit inkább főleg kapcsolatban...elég önző egy dolog a részéről. De nem tudhatod nem-e azért csak gumival hajlandó, merthogy lenne esetleg más neki... :/ /29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!