Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kis fantáziajáték, fiúk?
Nálam sima lapos has.
Miért kérded?
Szerintem nem annyira fiatal már, úgy harmincas éveiben járhat szerintem. Karcsú, nincs elhízva, de nem gondolnám, hogy nagyon kidolgozott teste lenne. Inkább sima, lapos hasa van szerintem. Talán kis izommal, mert tornázik rendszeresen.
De lehet, hogy meglepődnék, és kockás has villanna ki. Ez nagyon bejön nekem, mert szeretem a kidolgozott testű, izmos lányokat.
Hogy kicsit tovább futtassam a fantáziám, úgy B-s melleket képzelek el, nem lóg, aránylag feszes.
Szívesen megnézném kevesebb ruhában is a hölgyet!
csúszik fel a felső és hopp kibillen egy jó nagy sörpocak :D és csak nézek, hogy ezt meg hogy :D
egyébként izgi. ez a kicsit helyes blúz :) valami szemüveges titkárnéni fejjel lenne a legbeindítóbb. ahogy rágcsálja a radírt a ceruza végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!