Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok tükör előtt maszturbálni? Jelenet valami pluszt ha közben látjátok magatokat a tükörben? 20/L
Figyelt kérdés
2016. aug. 17. 10:09
1/15 anonim válasza:
Én szoktam.. szeretem úgy csinálni.
18L
2/15 anonim válasza:
Nem.de voltunk olyan szobában ahol az ágy főlőtt tükör volt. Na az jó volt. 22/ L
3/15 anonim válasza:
szoktam... mi több fel is vettem már videóra de csssssssss
4/15 A kérdező kommentje:
Én is szoktam,valahogy én a cicijeimet nagyobbnak látom a tükörben.:)Ti nem?
2016. aug. 17. 10:42
5/15 anonim válasza:
Én is szoktam. Nem tudom mi, de valami beindít olyankor :)
6/15 anonim válasza:
én el voltam utazva és rávettem a páromat, hogy csinálja tükör előtt amíg távol voltam. Azt mondta nagyon élvezte.
Sokszor a csajok nem ismerik a saját testüket, meg nem látják a saját nemi szervüket, ezért szerintem egy jó dolog, jobban megismerni magukat.
7/15 anonim válasza:
* "elutazatam" az a szó amit keresel
8/15 Noren1989 válasza:
Ritkán, de megesett. Hát...egyszerűen izgatott, hogy láthattam frankón, amit csinálok.
9/15 anonim válasza:
Tükörben nem, de volt már, hogy kamerával felvettem. Szexi volt.
10/15 anonim válasza:
Sokszor masztiztam és szexeltem tükör előtt. Plusz izgalmat ad,hogy látom magam/magunkat intim helyzetben. 30 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!