Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párommal borzalmas a szex?
Így már jártam,hogy nem élveztem és a pasi meg elsírta magát alattam,hogy nem tud kielégíteni.Kellemetlen volt.
Ne játszd meg,az nem jó útra visz.
Arra,hogy hamar elsül,vannak különféle módszerek a neten,szexológusok rovatai.
Beszélgess el vele komolyan,hogy mikre vágysz és kérdezd meg,hogy mi akadályozza abban,hogy megtegye.
Szerintem se menj bele ebbe a "nyögök mert akkor azt hiszi nekem jó" játékba,mert csak neked lesz sokkal rosszabb!!Hát ne csak magára gondoljon már,akarja hogy neked is jó legyen,hát mi lesz így ebből?? Csak gondold végig!Ne sírjon mint egy óvodás,legyen férfi és dugjon meg rendesen!!Mindenképp eroltesd az erről való beszélgetést,és ha semmi sem változik dobd ki,mindenkinek jobb lesz,mert ha nem változtat,nem is vagy neki igazán fontos!!
34F
Hát lássuk csak. Először is azt tudnod kell, ha egy lány lovagolja a srácot, akkor a srác tovább bírja ez tény. De az hogy megjátszod, hogy élvezed, az elég kiábrándító, mivel neked is élvezned kellene. Meg kellene találnotok a közös hangot a srácnak pedig nem sírni kell hanem megtenni mindent. 5 percig bírja? Az első menetnél mindenki hamarabb elélvez. De a második menetet tovább bírja.
Vedd rá, hogy hogyha el is élvez, akkor addig kényeztessen ameddig újra fel nem áll neki vagy nem töltődik fel, és a második menet neki is jobb lesz (tovább bírja) minden bizonnyal. De ezt neki épp ésszel fel kellene érnie.
Nekem pl. a mostani kapcsolatomban nem megy valami jól a szeretkezés mert hamarabb elmegyek én is amit furcsálok. De mindent megteszek azért, hogy a lány a mennyekig elmenjen.
Panasz még nem volt rám.
23/F
Krisztusom tényleg itt a világvége!!!! Sirdogál hol kukáztad ezt a kis puhap..csűt ba..sszus az rendben hogy szeret de nem sirdogálok ha szarul k efélek felhergelem magam és úgy meg..ugom hogy 2 hétig járni sem tud nem? :)F 41
Megértem a nőket hogy lassan lesbikus lesz mind
őszintén, nem te vagy az egyetlen akinek ilyen a kapcsolata. Szerelem ide vagy oda, a srácnak meg kell változnia, kicsit tökösebbnek kell lennie, meg kell tanulnia hódítani és dugni. Nekem így elég lúzernek tűnik, hogy sír amiért nem tud kielégíteni egy lányt. Hát így tuti nem tud, ha nem magabiztos és nem tud odavágni a falhoz és megqrni...
1 éve együtt vagytok, én úgy gondolom, ha eddig nem volt változás, akkor már nem is fog lenni. Vagy megszokod, vagy megszöksz.
Ha fiatal vagy akkor még gondold át, hogy így képes vagy e leélni az életedet. Én tudom, hogy szereted, de hosszú távra gondolkozz.
Tudod kérdező nem minden kapcsolat alkalmas a megmentésre. Add fel. Egy papucs nyúlbéla barátod van.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!