Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert izgatja a pasimat, hogy kinyalhassa a fenekem?
Elvileg betenni oda nem akarja. Nekem elvezetet nem okoz. Akkor mitol jo ez? Persze, hagyom majd neki, mert karom nem szarmazik belole, de keptelen vagyok megerteni, megmagyarazni pedig nem tudja/nem akarja.
N
Én szubmisszív pasi vagyok, egyszerűen ha odavan egy ilyen pasi érted, mindent megtenne és földöntúli élvezettel nyalja ki a popsidat, mert kicsit tabu dolog és alárendeltséget fejez ki.
Én pár éve voltam olyan alkalmi kapcsolatban ami arról is szólt hogy a lány belepisilt a számba és ha rossz napja volt, megtaposott, hogy ezzel is kiadja magából a feszültséget. Pl a pisi nem volt finom, de élveztem amikor a kettévágott kólásflakont beleteszi a számba és rámparancsol hogy minden cseppet igyak meg:))
A párod szerintem szubmisszív, gondolom nyalni is imád, akkor is ha 1 óra míg elmész. Szerintem annyira nem is igényli a viszonzást.
Szerintem Te is élvezni fogod, engedd el magad és hagyd hogy alaposan kinyaljon. Viszont nagyon alaposan mosd meg a popsidat előtte mert -ellentétben a pisivel ami steril- a kakinak miniatűr maradványai is durván megbetegíthetik a pasidat (E-coli baktérium, stb.)
Te nagyon vaskalapos vagy!
Egy illúzióromboló, szexgyilkos! Neked nem való pasi! ja Bocsi, de való csak pont olyan hozzáállású mint te vagy.
No, idôközben kinyalta a popsidat a pasid? Kiváncsi vagyok milyen volt, mennyire èlvezted? :)
Köszi a választ elôre is:)
Erre nem tudom, mikor fog sor kerülni, ne faggassatok. :D
Amúgy lehet valami ebben a szubmisszív dologban. Azt is szeretné, ha ütögetném szex közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!