Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igy akarja biztosítani magának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igy akarja biztosítani magának, hogy ne csaljam meg?

Figyelt kérdés
A párommal 3 hónapja vagyunk együtt, de csak 1* feküdtünk le. Távkapcsolat egyenlőre, napi beszélgetésekkel. Mostanába azt akarja, hogy maszturbáljak mert hallani akarja a telefonban mikor elélvezek.

2016. aug. 14. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nem csak tetszik neki ahogy élvezel, egy maszti még nem fog visszatartani a megcsalástól ha olyan vagy.

a pasiknak bejön ha hallják élvezni a lányokat szimplán ennyi.

2016. aug. 14. 18:23
 2/9 anonim válasza:
100%
Szerintem csak szimplán hallani akarja ahogy élvezel
2016. aug. 14. 18:24
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hát, Apám, elég fura logikád van...egyszerűen ki akarja elégíteni a szexuális vágyaidat.
2016. aug. 14. 18:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok,és milyen messze laktok egymástól?
2016. aug. 14. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!! 😃

Kimaradt, hogy miért gondolom így. A helyzet az sokszor féltékenykedik ha valahova megyek pl. akkor tuti pasizni fogok meg biztos bejön az a pasi. Okot nem adtam rá sose meg mindig biztosítom arról is , hogy mennyire szeretem.

2016. aug. 14. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Párom 30 én 41 éves. 150 km, de ritkán tudunk csak találkozni.
2016. aug. 14. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
De ennek a kapcsolatnak akkor mi értelme ha alig látjátok egymást?
2016. aug. 14. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj! Ha féltékenykedik, jobb, ha most lépsz le, amíg nem késő. A távkapcsolat egyébként is fából vaskarika. Elhiteti veled, hogy van valakid, pedig nincs.
2016. aug. 14. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit szeretsz örökké vele akarsz lenni!! Így nem hiszek a távkapcsolatban. Ha valakit szeretek bármit feladnék érte a távolság áthidalása érdekében kivéve akkor ha az biztosíthatja a közös jövőnket. Ha nem így van,nem érdemel 1 nap beszélgetést sem a dolog mert akkor ez csak szex lesz.
2016. aug. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!