Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen érzés, hogy cicitek van?
Figyelt kérdés
Olyan mint egyéb tesztrész: kéz, láb? Vagy speciálisabb?
Nem rossz érzés néha?
Meséljetek! Milyen az élet cicivel?
2016. aug. 13. 20:07
1/18 anonim válasza:
Jo milyen lenne mint minden mas egy szexis mellatartot is vehetek ra ezert is jo peldaul28\l
2/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Milyen érzés,hogy péniszed van?Olyan mint egyéb tesztrész: kéz, láb? Vagy speciálisabb?
Nem rossz érzés néha?
Mesélj! Milyen az élet pénisszel.
Nos,hát valami olyan érzés. Szerintem amit megszoksz,hogy ott van rajtad azt nem érzed. A kérdésre válaszolva,olyan mint egy egyéb testrész.
5/18 anonim válasza:
Engem nagyon zavar , amikor elkezdet nőni a mellem nagyon megijedtem és nem egyáltalán nem tetszett , hogy van mellem , hogy vmi lötyög a mellkasomon. Tudom , hogy a férfiak számára ez vonzó stb. de nekem egyszerűen nem tetszik, a melltartó is kényelmetlen , nagyon meg kell nézned milyen bikinit veszel. Ezért sportmelltartót hordok ami kicsit lenyomja és még kényelmes is.
6/18 anonim válasza:
Ekkora a férjemnek is van,szóval tök jó.:D
7/18 anonim válasza:
Neked milyen érzés hogy valami lóg a lábad között? :D 21L
8/18 anonim válasza:
Hát valamikor zavaró pl. alvásnál, meg az se kényelmes hogy egész nap melltartóba kell lenni.
9/18 anonim válasza:
Ha pl beütöd akkor az qurvára nem jó😃 De egyébként nekem kis melleim vannak (75/A),ezért annyira nincsen útba,futásnál sem mondhatom,hogy zavar. 😊
10/18 anonim válasza:
Ha nem túl nagy és kényelmes viselni hordani akkor olyan mint egy másik testrész. De ha nagyobb méretekkel rendelkezik egy lány az kellemetlen és nyűg. Mert nehéz cipelni húzza a hátat és rendszeres derék hát fájdalommal jár. Nek beszélve arról hogy kész katasztrófa bármilyen felsőt vagy kabátot venni a nagy cicik miatt. Ami méret lenne az ciciben szűk ami egy számmal nagyobb az meg lóg rajtunk mint tehénen a gatya. Szóval kész katasztrófa.... 22 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!