Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális dolog durva szexszel büntetni nőt? (Pl. Fojtogatás, tépni a haját elég durván, ütni stb. ) Nem én akarom verni csak az egyik ismerősöm mondta, hogy ő így szokta! ?
Figyelt kérdés
2016. aug. 13. 17:25
11/20 anonim válasza:
Én is félreléptem màr és a pasim is,meg kellett volna fojtanom őt?
12/20 anonim válasza:
A mi társadalmunkban nem szokás megbüntetni a félrelépő nőt. Eldöntheted, hogy elhagyod, vagy lenyeled a békát. De ha erőszakkal bünteted, azért mehetsz majd szépen a dutyiba, legjobb esetben majd távoltartási végzést kér.
13/20 anonim válasza:
Az ilyen látens pszichopatákat kéne egy nagy néger f__szal a seggükbe büntetni, mint téged.
14/20 anonim válasza:
Én feljelenteném érte. Ez erőszak!
15/20 anonim válasza:
Ha közös megállapodás alapján történik akkor normális. Egyébként nemi erőszaknak nevezik az ilyet.
16/20 anonim válasza:
Nemi erőszaknak semmiképp nem hívnám,mert szerintem nem az!! ha valaki nem akar tőled semmit és ennek ellenére kényszeríted az nemi erőszak.Ezt inkább bántalmazás
17/20 anonim válasza:
Ha csak valami apróság miatt, mert mindketten szeretik, akkor szerintem nagyon-nagyon izgató és imádom!
Ha viszont azért, mert tényleg ezzel fenyíti, az valóban, ahogy már írták, nemi/családon belüli erőszak...
18/20 anonim válasza:
A férfi vehemenciáján múlik. Sokan tagadják, de ez a férfiakban benne van. Szerintem belefér és meg is érdemlik időként!
19/20 anonim válasza:
Fojtogatni, tépni, durván megütni??!! o.O
És az neked hol lesz jó?!
NEM!
Az még valóban rendjén van esetleg, hogy pl. ha részegen, hajnal 4 órakkor érkezik haza, a mobilja végig kikapcsolva, Te meg 8 órája gyomorgörcsben szenvedsz és halálra aggódtad magad... akkor legkésőbb reggel nem engedni el, és szexel valóban alaposan megbüntetni.
De azzal mire mész, ha emellett ütöd?! Fuj!!! UNDORÍTÓ!!!
Még az is jobb talán, ha büntetésből beleélvezel, kérdés nélkül. Abból legalább még lehet jó dolog is - ha a körülmények már adottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!