Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mikor megláttátok a freemail bejelentkező lapján ezt a 18+-os reklámot, akkor egyből rákattintottatok? Milyen grimaszt vágtatok közben? (kép lent)
Figyelt kérdés
Aztán miket válaszoltatok, hogy nyerjetek valamit?
Fiúként nem mertem rákattintani, mert munkahelyen voltam. Mire hazaértem, addigra pedig már más reklám volt látható ott. De még jó, hogy lementettem. :D
2016. aug. 13. 14:28
1/2 anonim válasza:
Valaki használ még freemailt?...
2/2 anonim válasza:
Egyébként ez egy hüvelygomba elleni reklám ;) asszem Idelyn nevezetű hüvelygomba elleni cucc..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!