Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, akinek nincsenek érzelmei és csak szexre használja a férfiakat?
Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok csak férfiban. Nőben van ilyen?2016. aug. 11. 21:44
2/8 anonim válasza:
Biztos vannak. Bár èn is olyan lennèk...
3/8 RRR válasza:
2!
ne akard,sivár lenne az életed nagyon
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek vannak érzelmei, legfeljebb elfojtja, elnyomja. Amúgy ismerek ilyet, aki csak kefélget nő létére.
6/8 anonim válasza:
Az érzelmeim csak olyanok iránt alakulnak ki, akiben meg van minden amire én vágyom, de ezeknek se mutatom ki többnyire.
A többi csak játék, jönnek mennek az életemben, általában a nevüket sem jegyzem meg.
8/8 anonim válasza:
Jaj mert ha csak dugni akarok mint a pasik tulnyomo resze, mar egybol klinikai eset vagyok?:D
Vannak ilyen nok. Ez nem attol fugg, hogy mi van a labad kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!