Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy fiú, aki jó a szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy fiú, aki jó a szexben?

Figyelt kérdés

Nektek mit jelent az, hogy valaki jó a szexben?

Én is lány vagyok, 19 éves és csak egy fiúval voltak életemben. Nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem egy szexgép, egy állat, de nincs összehasonlítási alapom.

Szóval, lányok, milyen az a srác, aki jó az ágyban és milyen ha valaki rossz?

2016. aug. 11. 16:58
 1/9 anonim ***** válasza:
ezt sose értettem..ha ennyire jó a párod minek vagy rá kíváncsi ? ezt senki se magyarázza meg....ha jó és meg vagy vele elégedve akkor kész annyi elég ,de a kérdésedre is válaszolva..rossz pl ha megáll ..nem bírja sokáig..csak 1-2 dolgot vállal be pl nem minden pózt v vmi hasonlót amit a csaj elvár, rossz ha csak 1 tempóba tudja csinálni , mert neki az úgy jó , rossz ha nem figyel a párjára hanem csak magát elégíti ki , és kb le is van zárva részéről a téma...de én még ezt sose fogom megérteni , h 1 nő miért kíváncsi erre de mind1 is..
2016. aug. 11. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Kíváncsiság...

Az elso jele a hűtlenségnek;)

2016. aug. 11. 17:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy fiú után tudod milyen a sexgép?
2016. aug. 11. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Milyen egy fiú, aki jó a szexben?

Ritka!

2016. aug. 11. 18:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Számomra az a jó az ágyban, aki mindent bevet annak érdekében, hogy engem a csúcsra juttasson. Tudom, hogy önző vagyok, de közben én is megteszek az ő élvezetéért mindent. Szeretem, ha egy pasi nagy odaadással és imádattal csókolgatja végig a testrészeimet, és szex közben pedig mindig jó, ha többféle csípőmozgást is végez, hogy változatos szögekből masszírozza a hüvelyemet. Ezen kívül, bizonyos pózoknál, ha aktus közben még jut ideje a csiklóm izgatására is, akkor el vagyok ragadtatva.

Akivel nekem rossz volt, annak nagyon nagy volt a farka, és túl mohó egyéniség társult az adottsághoz. Rettenetesen fájt, képtelen volt féken tartani magát, hiába kértem, hogy lassítson. Szex után rendszerint véreztem. Na, az valami szörnyű volt. 19l

2016. aug. 11. 19:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Én meg azt nem értem, hogy miért nem tehet fel az ember egy ártatlan kérdést, anélkül hogy egy vadidegen teljesen ismeretlenül ítélkezzen és következtetéseket vonjon le.

Miért ne érdekelhetne?

A kíváncsiság viszi előre az embert nem? Ha nem lennénk kíváncsiak, akkor minden mindig ugyanolyan lenne.

Látod, a másik meg azt mondja, honnan tudom, hogy szexgép, ha csak egy pasim volt?! Na látod, ezért tettem fel a kérdést. Hogy "ne legyek nagyra magammal". Hogy halljak véleményeket olyantól, aki több sráccal volt és van összehasonlítási alapja.

És haha, hűtlenség! Nem kell itt bizonyítanom senkinek semmit, de azért érdekes, hogy értelmes válaszok helyett csak megvető megjegyzések érkeztek.

2016. aug. 11. 19:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Számomra az a jó az ágyban, aki tudja magáról, hogy férfi. :) Ez talán furán hangzik elsőre, de én azokat szeretem, akik tudják, mit szeretnének, emiatt egy kicsit rámenősebbek. Ez nem azt jelenti, hogy mindent ráerőltetnek a nőre, és csak saját magukkal foglalkoznak, csak szimplán ők a férfiak az ágyban, és nem a nők. Minden tőlük telhetőt megtesznek a partnerük élvezetéért (természetesen ez a partner oldaláról is kölcsönös), és habár dominánsak, képesek odafigyelni a másikra, tudnak gyengédek lenni. Aki pózt és tempót is váltogat, tehát tud egy együttlét alatt egyszer finoman, érzékien szeretkezni, aztán vadul a magáévá tenni, és ezt fordítva, váltogatva, na, az számomra már egy félisten. :)

Ezzel ellenben számomra rossz az, aki csak egy pózban és tempóban csinálja, monoton, változatosságok nélkül, vagy, aki nem törődik azzal, hogy épp fájdalmat vagy kellemetlenséget okoz-e, mert neki az éppen jó. (Nem arról van szó, hogy mondjuk az orgazmus előtt egy kicsivel nagyon beindul, bevadul, és akkor durvábban csinálja, hanem arról, aki hosszabb ideig csak a saját örömével foglalkozik, és abszolút nem érdekli, hogy az nekem milyen.)

2016. aug. 12. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, én már megszoktam. Minden kérdésnél ez van. Hiába tudnak egy csomóan normálisan a kérdésre válaszolni valaki biztos lesz aki beszólogat hogy minek teszünk fel ilyen kérdéseket.Azt már nem tudják megmagyarázni hogy minek mennek rá egy kérdésre amit aztán nem válaszolnak meg csak bunkóznak...
2016. aug. 14. 00:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem meg rendszeresen lepontoznak, csak mert nem értik a mondandómat. Most is ez történt. Azt írtam, ritka az a fiú, aki jó a szexben, és ez így is van. A tapasztalt férfiak szoktak jók lenni, nem a fiúk.
2016. aug. 14. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!