Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, titeket zavarna ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavarna ez a dolog?

Figyelt kérdés

Zavarna titeket ha jelenlegi barátnőtöknek az exének sokkal nagyobb farka volt?:D

Barátnőm mesélte ( csak úgy beszélgettünk ilyen témáról) hogy az exének majdnem akkora volt mint a fél karja. De nem volt jó vele a szex. Nekem 19 centi és imádja, mindig is mondja hogy velem a legjobb meg minden ez nem aggaszt. Inkább csak a tudat hogy már járt benne egy az enyémnél is nagyobb fasz? Kicsit nehezen dolgozom fel az ilyeneket :D

2016. aug. 11. 08:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez igy van ! :D Nem estem kétségbe vagy ilyesmi, csak jól esett leirni, megkérdezni ennyi :D Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 11. 09:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a tiéd is úgy 19, mint ahogy az exnek akkora volt mint a fél karja...
2016. aug. 11. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:

Na persze. Itt mindenkinek 20 felett van. Jól van.

A csajod meg elég paraszt. Ő mit szólna, ha arról dumálnál hogy az előző csajodnak nagyobb melle volt?

2016. aug. 11. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:
kérdezőnek van max 14-15, az exnek meg max 18-20. ennyit erről xD
2016. aug. 11. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Inkább az exnek volt 14 a kérdezőnek meg 10.

2016. aug. 11. 13:16
 16/19 A kérdező kommentje:
lol de gyíkok vagytok. aki nem hiszi hogy 19 van az szomorodjon meg :) van róla képem is ,barátnőm is lemérte már, miért irnám hogy 19 ha nincs annyi.. lol, nem 12 éves vagyok :D bujjatok el irigyek
2016. aug. 11. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem, DE AZ IGEN HA EZT FELHOZZA.

A legszörnyűbb barátnőm az volt, aki nem is a barátjáról beszélt, hanem egy fiú barátjáról, akivel jóban volt (de nem úgy), hogy az dicsekedett mindig a 20 centis farkával. És ezt most így visszaemlékezve 1-2 hetente biztos felhozta mindig.

Ha egyszer meséli és utána kussol róla örökre, az még talán belefér. De ha felhozza többször, az már csak szivatás és nem normális.

2016. aug. 11. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:

"van róla képem is"

Fotózod a saját p***csödet? B**zi-e vagy?

"barátnőm is lemérte már"

Honnan mérte? A s**lyukadtól.

" miért irnám hogy 19 ha nincs annyi.."

Pont azért.

" lol, nem 12 éves vagyok :D bujjatok el irigyek"

De agyilag annyi vagy. Amúgy itt senki sem irigy.

2016. aug. 11. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:

A csajom pasijának előttem akkora dákója volt mint egy Pepsis kólás üveg az a 2,5-es...

Nekem csak 2 literes nagyságú, de ez jobb úgy tűnik... nagyon zavar hogy nagyobb volt neki :'(

2016. aug. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!