Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájni fog egy srácnak ha szűk vagyok?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy nekem fog fájni mert 2 ujjam se fér be és egy farok (mondjuk eddig "csak" kettőt láttam:D) van vagy 3 ujjnyi vastag és hát nekem az valószínűleg fájna...
De a fiúnak nem fáj ha szorítom?:o
2016. aug. 9. 14:52
2/11 anonim válasza:
Masztizz hogy szokd a helyzetet.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem kérek ajanlatot köszönöm csak érdekel hogy ez a fiúnak fájdalmas e:)
2016. aug. 9. 14:56
6/11 anonim válasza:
Én nem tudom, olyan szűk lánnyal még sosem volt dolgom, pedig elég tapasztalt vagyok már :D
7/11 anonim válasza:
Én pedig ajnálatot teszek arra h becsúsztatnám a 20 cm hosszú és 5 cm vastag farkamat abba a szűk kis nyílásba xD tövig beraknám és kikormolnálak xD
8/11 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire szűk. Mert volt már olyan hogy 1-2 hétig nem tudtunk szexelni párommal mert váltott műszakban voltunk pont.. És hétvégén mikor nem kellett túl órára menni és tudtunk együtt lenni akkor annyira össze szűkültem hogy a párom mondta hogy fájt neki. Pedig alapjáraton is szűk vagyok akkor meg még szűkebb voltam. 22 / L
9/11 A kérdező kommentje:
Ennél jobban nem rudom leirni hogy mennyire vagyok szűk:DD
2016. aug. 9. 15:20
10/11 anonim válasza:
Ha száraz, akkor igen. Egyébként még jobb is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!