Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha gyermekkorom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha gyermekkorom óta fetisiszta vagyok?

Figyelt kérdés
(a nők lenéznek)
2016. aug. 9. 13:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fétised?
2016. aug. 9. 13:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit, éld ki! Nekem is van egy rakás, de én élvezem őket :-P
2016. aug. 9. 13:09
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es és Te kivel tudod kiélni?

Egyébként nekem is több fétisem lett,de a legintenzivebben a női csizmák,bakancsok,platform cipők!

2016. aug. 9. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:

#3:

Bárkivel :-P A nők bármit megtesznek egy férfinak a szexben, csak tudni kell őket "rábeszélni" ;-)

2016. aug. 9. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:

direkt így keress partnerre, akinek ilyen fétise van, máshogy nem megy

az értelmes nők elhajtják az ilyeneket

2016. aug. 9. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező azt nem írtad miről van szó. És azért kiváncsi vagyok hogy mi lehet a háttér sztori amiért már gyermekkorban is izgatott téged az a dolog..
2016. aug. 9. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Jah bocs hülye vagyok most olvastam hogy miről van szó. Nagyon sok férfi szereti a női cipőket csizmákat. Lábakat ez elég gyakori. De mi történt gyerek korodban hogy azóta van ez? Mert szerintem szimplán nem alakul ki
2016. aug. 9. 14:11
 8/10 A kérdező kommentje:

H.N94 született fetisiszta vagyok,szerintem ez egyértelmű!

Nem ilyen kamu+divatfétises!

2016. aug. 9. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:

A fétiseidet csak akkor fogod tudni kiélni, ha találsz egy olyan nőt, akit ez szintén vonz. Akit nem érdekel az ilyesmi, attól nem várhatod el, hogy élvezettel benne legyen, vagy megértse, hogy neked ez mennyire fontos. Ez nem lenézés, pusza realitás.

Ismerkedésnél meg nem biztos, hogy rögtön ezzel kellene indítani. Hagyni, hogy alakuljanak köztetek a dolgok, a fétisről pedig csak később beszélni, mikor már van egy alapotok.

2016. aug. 9. 15:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja elmegyek egy prostihoz aztán megteszi 20ezerért!Ennyit tehetek
2016. aug. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!